Британський посол знайшла у кафе у Києві круасан "Борис Джонсонюк"

Британський посол знайшла у кафе у Києві круасан "Борис Джонсонюк".

Британський посол знайшла у кафе у Києві круасан "Борис Джонсонюк". Фото: twitter.com/MelSimmonsFCDO

Події
11 червня 2022 22:30

Оригінальний десерт в одному із київських кафе не міг не привернути увагу британського дипломата. Фотографія ласощів потрапила до її блогу.

Про появу в столиці нового десерту кияни дізналися з твіту посла Великої Британії Мелінди Сіммонс. Вона особисто відвідала кафе, не написавши його назви, та сфотографувала круасан "Борис Джонсонюк", присвячений харизматичному прем'єру Британії.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Судячи з фото, ціна круасану – 97 гривень. Назва, можливо, з'явилася через хаотично нанесений на круасан крем, що нагадує зачіску Джонсона, саме за зачіскою його впізнають багато телеглядачів у різних країнах світу.

Борис Джонсон через свою потужну підтримку Україні останніми місяцями став дуже популярним у країні. Також популярності йому додав той факт, що він став одним із перших світових лідерів, який відвідав Київ в умовах воєнного стану та не побоявся гуляти вулицями в той час, коли столицю постійно обстрілювали.

Нагадаємо, у травні Vgorode писав, що прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон запропонував президентові України Володимиру Зеленському створити новий політичний, економічний та військовий союз. Запропонована модель Європейської Співдружності включатиме Великобританію, як лідера організації та такі країни, як Україна, Польща, Естонія, Латвія та Литва, а також, можливо, згодом і Туреччину.

Нагадаємо також, що у Лондоні у травні пройшов благодійний аукціон зі збору коштів, на якому було продано військову кофту президента Володимира Зеленського. Йдеться про флісову кофту кольору хакі, в якій Зеленський зустрічав Бориса Джонсона, записував відеозвернення тощо. Стартова ціна кофти становила 50 тисяч фунтів стерлінгів, однак у ході торгів зросла до 90 тисяч. На аукціоні Brave Ukraine були представлені інші лоти. Зокрема, глечик у вигляді півня, подарований Джонсону у Києві. Аукціон відбувся у галереї Tata Modern, а керував ним особисто Борис Джонсон.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах