У Києві чоловіки у поліцейській формі побили хлопця із символікою ЛГБТ+

У Києві чоловіки у поліцейській формі побили хлопця із символікою ЛГБТ+.

У Києві чоловіки у поліцейській формі побили хлопця із символікою ЛГБТ+. Фото: instagram.com/i.krapka.official/

Події
13 червня 2022 14:39

У Києві, на одній з вулиць Голосіївського парку невідомі чоловіки, одягнені у поліцейську форму, побили хлопця з Донецької області, у якого на руці був браслет ЛГБТ+ спільноти. Спочатку "правоохоронці" попросили його показати телефон, а потім заламали та побили.

Потерпілий хлопець написав у своєму Instagram, що ця історія має стати відомою, бо наступного разу такі горе-поліцейські можуть напасти на будь-кого.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомив хлопець, ця подія сталася вдень, 8 червня, коли він гуляв у парку. У якийсь момент до нього під'їхала автівка з поліцейськими. Троє невідомих чоловіків не показали свої посвідчення та почали вимагати від хлопця показати його телефон. Після відмови хлопця чоловіки почали нецензурно лаятися на "ломаній" українській та говорити, що здадуть його до СБУ.

Коли ж вони побачили на руці потерпілого браслет ЛГБТ+ спільноти, то почали обзивати його та заявляти, що він "сєпар-диверсант", бо у його паспорті місцем народженя було вказано Донецьк. 

Тоді хлопець заявив, що така риторика у розмові з ним є неприпустимою, враховуючи те, що чоловіки - начебто співробітники поліції. Потерпілий ще раз попросив показати посвідчення або жетони, на що один невідомий у формі заламав його за шию та з фразою "Какіє нах*р жетони? Ти не понімаєш з ким говориш?" вибив у нього з рук телефон, а  хлопця вдарили у живіт. Після цього його силою відвели у канаву та тримали обличчям до землі кілька хвилин. При цьому "копи" били хлопця руками та час від часу одягали на нього наручники.

Хлопець не чинив ніякого опору та намагався вирішити конфлікт словами. Проте, поліцейські, утримуючи хлопця, попросили його вибачитися та забути про цю ситуацію. 

Можливо, чоловікам не сподобався браслет на руці хлопця, або ж його донецьке походження. 

- Я хочу бути вільними громадянином своєї держави, демократичної України, реформа поліції — дуже на часі... Українська поліція демонструє, що підтертися вона хотіла законом, Конституцією та правами людини. Геть чортів з поліції, - написав потерпілий.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що у спальному районі Києва співробітник Генерального штабу ЗСУ вчинив стрілянину, у результаті якої могла постраждати дитина. За попередньою інформацією, яку повідомляють різні ЗМІ злочинцем виявився Юрій Бобров – полковник юстиції, начальник управління правового забезпечення Генштабу. Чоловік, який потрапив на відео камер спостереження дуже схожий на цього посадовця.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах