Стало відомо, хто вчора загинув під час ракетного обстрілу будинку у Києві

Стало відомо, хто вчора загинув під час ракетного обстрілу будинку у Києві.

Стало відомо, хто вчора загинув під час ракетного обстрілу будинку у Києві. Фото: Олександр Авраменко

Події
27 червня 2022 13:49

Внаслідок вчорашнього ракетного обстрілу будинку у Шевченківському районі Києва загинув один чоловік. Стало відоме його ім'я і ким він працював.

Нагадаємо, вранці Росія випустила кілька ракет по Києву. Рятувальники встановили, що сталося загоряння у 9-поверховому житловому будинку з частковою руйнацією 7, 8 та 9 поверхів.

У командуванні Повітряних сил ЗСУ розповіли, що ворожі ракети по Києву були запущені зі стратегічних бомбардувальників Ту-95 та Ту-160. Вони злетіли в Астрахані та випустили ракети в районі Каспійського моря.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Загиблого чоловіка звуть Олексій Нікітін. Він працював у Києві адвокатом, про що розповів його друг Олександр Авраменко, який знав його упродовж 20 років.

За його словами, Олексій був людиною, яка своєю добротою радувала всіх оточуючих його людей, про неї ніхто не говорив нічого поганого.

Також про нього написали на Facebook-сторінці Української юридичної спілки. Вони згадали, що в Олексія залишилися дружина та дочка, які постраждали внаслідок ракетного удару. Тож усіх небайдужих українців просять допомогти їм фінансами, скинувши гроші на карту його брата: 5375 4141 0289 7914 (Нікітін Андрій Сергійович).

Зазначимо, що в Олексія залишилася семирічна донька Євгенія та дружина Катерина, громадянка Російської Федерації. Дитину витягли однією з перших, зараз вона перебуває в "Охматдиті", а дружина у Київській клінічній лікарні №17. Їх обох прооперували. У дівчинки є забиття, садна, струс мозку, кілька поранень шиї та за вухом, які хірурги зашили.

Жінка ж була привалена бетонними конструкціями, але, на щастя, переломів чи поранень, що проникали, не отримала. Її прооперували та залишили у лікарні під наглядом лікарів.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах