Вбив співмешканку під Києвом: нові скандальні подробиці про підозрюваного

Вбив співмешканку під Києвом: нові скандальні подробиці про підозрюваного.

Вбив співмешканку під Києвом: нові скандальні подробиці про підозрюваного. Фото: Anna Babinets

Події
13 липня 2022 20:42

З'ясувалися нові скандальні подробиці про чоловіка, який підозрюється у вбивстві та розчленуванні своєї подруги під Києвом. Ці деталі стосуються його минулих правопорушень та кар'єри.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що у травні в одному із сіл Обухівського району сталося жорстоке вбивство. Чоловік убив свою співмешканку, розчленував тіло, сховав деякі частини тулуба до валізи і розвіз останки по місцевих звалищах. Тобто він усвідомлено намагався приховати сліди злочину. Загиблу впізнали лише за брендовою сукнею. Під час затримання у нього в квартирі знайшли гранату та людські внутрішні органи.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Фігурантом цієї справи виявився 37-річний Петро Бігун, який працював адвокатом та слідчим. Також він брав участь у ток-шоу "Весілля наосліп" у 2019 році. Він планував стати депутатом Верховної Ради чи Київради. Підозрюваний балотувався 2019 року мажоритарним округом, але програв вибори, після чого, наступного року, пішов до Київради від "Правого сектора". Він також очолював адвокатське бюро "Бігун Бенджамін".

Журналістка Ганна Бабинець розкрила ще більше подробиць про його минуле. Вона розповіла, що Петро раніше працював у правоохоронних органах та був слідчим прокуратури.

За її даними, у 2016 році він, будучи слідчим у особливо важливих справах столичної прокуратури, напився та сів п'яним за кермо. В результаті на своєму Mercedes S500L він потрапив в аварію: авто перекинулося, але, на щастя, ніхто не постраждав. За цим фактом було відкрито кримінальне провадження, проте згодом його закрили через термін давності. Бігуна тоді не притягнули до відповідальності за керування у п'яному вигляді.

У 2017 році суд звинуватив його у службовій підробці: він складав неправдиві клопотання про тимчасовий доступ до речей та документів. Його визнали винним, але дали випробувальний термін, тож у в'язницю Бігун не потрапив.

Після завершення кар'єри слідчого Петро став адвокатом і двічі балотувався у депутати, проте отримати бажаний мандат йому не вдалося.

І вже 2022 року його затримують за підозрами у вбивстві своєї співмешканки.

– Тут важливо усвідомити, що приховувати злочини Петро Бігун навчився за бюджетні гроші – коли працював слідчим прокуратури з особливо важливих справ. Коли підробляв документи та вийшов сухим із води, - зазначає Ганна.

Вона також додала, що якби він таки пройшов вибори, то Україна отримала б ще одного скандального депутата, який би жив на гроші платників податків, адже його минуле ніхто, мабуть, не перевіряв.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах