На Оболоні чоловік домагався до неповнолітньої дівчинки

На Оболоні чоловік домагався до неповнолітньої дівчинки.

На Оболоні чоловік домагався до неповнолітньої дівчинки. Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

Події
14 липня 2022 09:07

У Києві затримали чоловіка, який розбещував неповнолітню дівчинку. Він вчинив відносно дитини розпусні дії, а потім втік з місця злочину. Поліція оперативно затримала кривдника і повідомила йому про підозру.

Інцидент стався в одній із багатоповерхівок на столичній Оболоні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомляє відділ комунікації поліції Києва, до правоохоронців звернулась матір потерпілої 14-річної дівчинки. Вона повідомила, що родич домагався до її дитини. Копи негайно розпочали першочергові слідчі дії.

Як виявилося, 36-річний чоловік скористався відстуністю людей в квартирі і з метою задоволення власної статевої пристрасті почав торкатися до неповнолітньої дівчинки. Вона розповіла про це мамі і вже наступного дня жінка звернулася до поліції.

Правоохоронці встановили, що кривдником виявився чоловік тітки потерпілої, раніше не судимий уродженець Донецької області. Разом зі своєю дружиною та двома неповнолітніми доньками він переїхав з окупованого Маріуполя до столиці. Розпусні дії по відношенню до дівчинки чоловік встиг скоїти, поки його дружини та матері потерпілої не було вдома. 

Поліція викрила чоловіка та затримала його в порядку ст. 208 КПК України. Злочинцю повідомлено про підозру у скоєні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 156 КК України (Розбещення неповнолітніх). Наразі суд обрав чоловікові запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За вчинення розпусних дій підозрюваному загрожує до п’яти років в’язниці.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що суд виніс вирок педофілу, який домагався до неповнолітньої дівчинки на Воскресенці у березні 2021 року. Чоловік потрапив до в'язниці на 6 років, а дівчинка отримала 25 тисяч гривень відшкодування за моральну травму. 

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах