Ракетний удар по Вінниці: що відомо про ще двох загиблих дітей

Ракетний удар по Вінниці: що відомо про ще двох загиблих дітей.

Ракетний удар по Вінниці: що відомо про ще двох загиблих дітей. Фото: Аліна Боднар

Події
16 липня 2022 13:45

14 липня під час ракетного удару по Вінниці серед 23 загиблих було троє дітей. Два хлопчики та дівчинка стали невинними жертвами російської агресії.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що у четвер зранку росіяни поцілили надточними ракетами у центр Вінниці. Вони влучили у бізнес-центр, Будинок офіцерів та медичний центр. На парковці неподалік місця прильоту розпочалась пожежа, а у будинках, які стояли неподалік було вибито вікна. На місці працювали рятувальники, які виявляли тіла загиблих, допомагали пораненим та шукали зниклих безвісти людей.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На фото ДСНС потрапила коляска з маленькою дівчинкою, яка загинула від вибуху. Відомо, що дівчинку звали Ліза і вони з мамою Іриною йшли на розвиваючі заняття. Наразі мама дівчинки перебуває у лікарні, вона має значні травми черевної порожнини. Інформація про те, що через обстріл жінка втратила ногу, не підтвердилась.

Нещодавно стало відомо про ще двох загиблих дітей - хлопчиків 7 і 8 років.

Один з них - Максимко Жарій, який жив у селі Мала Мочулка на Вінничині. У день трагедії він з мамою Вікторією перебував на обстеженні у клініці "Нейромед", яка в результаті атаки повністю згоріла. Максимко з мамою загинули на місці. Жінка працювала лікарем-стоматологом у лікарні Малої Мочулки.

- Рашисти забрали життя прекрасного лікаря,чудової матері,прекрасної людини та її сина Максима. В це неможливо повірити, але сталось непоправне, - написала місцева мешканка Надія Дзьобко. 

Маленький Максимко з мамою Вікторією, які загинули під час ракетної атаки по Вінниці.Маленький Максимко з мамою Вікторією, які загинули під час ракетної атаки по Вінниці. Фото: Аліна Боднар

Маленький Максимко , який загинув під час ракетної атаки по Вінниці.Маленький Максимко , який загинув під час ракетної атаки по Вінниці. Фото: Аліна Боднар

Ще один загиблий хлопчик Кирило Пяхін потрапив у вогняну пастку, коли чекав свого дядька у припаркованому авто біля бізнес-центру. Дядько хлопчика отримав травми і зараз перебуває у лікарні. З ними була також бабуся Кирила, яка на момент ракетного удару пішла до банку, тому не постраждала.

8-річний Кирило Пяхін загинув під час ракетного удару по Вінниці.8-річний Кирило Пяхін загинув під час ракетного удару по Вінниці. Фото: Ірина Ярошицька

Зазначимо, що станом на сьогодні у Вінниці ідентифіковано тіло 19 із 23 загиблих. У лікарнях залишається 80 постраждалих. 11 людей досі вважаються зниклими безвісти.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах