Для киян працює Telegram-бот, де можна отримати консультації ветеринарів

Для киян працює Telegram-бот, де можна отримати консультації ветеринарів.

Для киян працює Telegram-бот, де можна отримати консультації ветеринарів. Фото: unsplash.com

Події
19 липня 2022 19:22

Комунальне підприємство "Київська міська клініка ветеринарної медецини" запустила Telegram-бот "Твій вет Київ". Його запровадили для надання консультацій власникам тварин у Києві. 

Завдяки боту мешканці столиці зможуть отримати дистанційну консультацію ветеринара, у разі, якщо їхня тварина потребуватиме допомоги.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Про нову ініціативу написала пресслужба Київської міської державної адміністрації.

Як розповіла виконуюча обов'язків директора міської ветклініки Наталія Мазур, відтепер кияни матимуть змогу отримати широкий спектр відповідей на запитання щодо догляду за своїми домашніми улюбленцями.

Консультації через Telegram-бот надаватимуть ветеринарні лікарі-практики муніципальної клініки. Також у боті можна знайти найближчу ветклініку, адже в ньому зібрані адреси всіх ветеринарних клінік міста. Бот доступний для всіх користувачів безкоштовно за посиланням.

За словами Мазур, містяни часто просять дати поради щодо здоров'я тварин. Особливо актуально це стало зараз, коли багато негативних факторів можуть впливати на стан тварин. Бот у такому випадку, стане дієвим допоміжним каналом комунікації між ветеринарами та власниками тварин. 

Telegram-бот приймає повідомлення  з 09:00 до 18:00. Він працює в тестовому режимі, функціонал буде доповнюватись згодом. Проте цілодобово для користувачів буде доступна довідкова інформація щодо перших дій у разі отруєння тварини, укусу кліща або інших комах та графік профілактичних щеплень і оглядів.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що комісія КМДА не знайшла приводів звільняти діючу директорку Київської міської лікарні ветеринарної медецини Наталію Мазур. Зазначається, що ні вона, ні працівники притулку не могли повпливати на ситуацію на Київщині, тож загибель більше сотні собак ніхто не міг передбачити.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах