До суду передали справу киянина, який чіплявся до дітей у школах Києва та Львова

До суду передали справу киянина, який приставав до дітей у школах Києва та Львова.

До суду передали справу киянина, який приставав до дітей у школах Києва та Львова. Фото: Національна поліція

Події
21 липня 2022 14:49

Справу киянина, який восени та взимку 2021 року зайшов до шкіл Києва та Львова, сховався у вбиральні та почав чіплятися до малолітніх учениць, направили до суду. Чоловік виїхав із Києва, ховаючись від поліції, проте його вдалося впіймати після аналогічного злочину.

Нагадаємо, 15 вересня на Лісовому учениця молодших класів зайшла до шкільної вбиральні та побачила там невідомого чоловіка. Він почав залякувати її і вчинив розпусні дії. Гучним криком допомоги дівчинка привернула увагу інших учнів. Старшокласники спробували затримати невідомого, але йому вдалося втекти.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За кілька днів поліція знайшла підозрюваного на столичному вокзалі. Очевидно, він хотів виїхати з міста, щоб поліція не змогла знайти його. Затриманим виявився 49-річний чоловік, раніше засуджений за такий злочин. За фактом вчинених розпусних дій стосовно неповнолітньої було відкрито кримінальне провадження.

Його взяли під варту із правом внесення застави. Проте фігурант заплатив необхідну суму, вийшов на волю, доки тривало розслідування, та втік від правоохоронних органів. Оскільки він зник, поліція оголосила його у розшук.

Фігуранта оголошували у розшук.Фігуранта оголошували у розшук. Фото: Національна поліція

За цей час підозрюваний встиг приїхати до Львова та пробратися до місцевої школи, використовуючи перуку та жіночий одяг. 21 грудня він був затриманий правоохоронцями у місті. Тоді суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості вийти під заставу.

Як повідомляє прес-служба Київської прокуратури, днями його справу направили до суду. Йому світить до восьми років ув'язнення. Досудове розслідування продовжують вести співробітники Деснянського управління поліції ГУНП у Києві.

Чоловік пробрався до львівської школи жіночого одягу.Чоловік пробрався до львівської школи жіночого одягу. Фото: Київська прокуратура
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах