В Укрпошті розповіли, коли почнуть продавати нову тематичну марку

В Укрпошті розповіли, коли почнуть продавати нову тематичну марку.

В Укрпошті розповіли, коли почнуть продавати нову тематичну марку. Фото: t.me/igorsmelyansky

Події
23 липня 2022 14:33

Наступного тижня компанія "Укрпошта" розпочне продаж нової марки, яка ввійде у серію, що присвячена війні в Україні. На ній буде зображено ескіз, який обрали люди за допомогою голосування - трактор, що тягне за собою ворожий танк. Марка називається "Доброго вечора, ми з України".

Разом з маркою буде продаватися художній конверт та листівка, а також оновлений фірмовий мерч Укрпошти.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації 

Нагадаємо, раніше Vgorode розповідав, що у додатку "Дія"  та у соціальних мережах Укрпошти українці могли проголосувати за той ескіз для нової марки, який їм подобається. За намальований трактор з танком віддали свій голос 314 473 людини. 

Генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський написав у своєму Telegram-каналі, що марка буде у продажу з 28 липня. У цей день відбудеться і її офіційне погашення в приміщенні Головпоштамту у Києві.

Назва нової марки відома чи не кожному українцю. Фраза "Доброго вечора, ми з України" належить фронтмену гурту "ДахаБраха" Марку Галаневичу. Пізніше гурт Probass ∆ Hardi створив з нею вірусний трек. 

За словами Ігора Смілянського, зображення трактора з танком було допрацьоване, бо про це просили люди в коментарях. Відтак, малюнок набув оригінальних філателістичних ознак, які неможливо буде підробити. 

Детальніше про запуск марки Смілянський розповість наступного тижня. Він анонсував, що цього разу запуск буде відрізнятися своєю унікальністю. 

Нова марка "Доброго вечора, ми з України" вийде тиражем у 5 мільйонів.

Раніше ми розповідали, що після декількох невдалих запусків онлайн-продажів продукції Укрпошти, компанія врахувала усі помилки та навіть запустила власний магазин на міжнародній платформі Amazon.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах