Чоловік Руслани Писанки розповів про її хворобу та останні дні життя

Чоловік Руслани Писанки розповів про її хворобу та останні дні життя.

Чоловік Руслани Писанки розповів про її хворобу та останні дні життя. Фото: "ЖВЛ"

Події
23 липня 2022 15:48

Відома телеведуча та актриса Руслана Писанка, яка померла 19 липня в Німеччині, не хотіла, щоб люди знали про її тяжку хворобу. Про те, що трапилося з актрисою, розповів її чоловік Ігор Ісаков.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що Руслана Писанка поїхала до Німеччини наприкінці лютого після початку повномасштабної війни. Там вона дізналася про тяжку хворобу та проходила лікування у місті Кайзерлаутерн. Тоді про діагноз актриси не було жодної інформації.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

23 липня, через кілька днів після смерті Руслани, її чоловік знайшов сили поділитися з народом, якими були її останні дні. Про це він розповів в ефірі програми "Сніданок з 1+1".

За його словами, у Руслани Писанки був рак. Вона нікому не хотіла говорити про свою хворобу, бо хотіла, щоб люди так само бачили її веселою і життєрадісною. Ігор каже, що Руслана довго збиралася, щоб вийти на вулицю у своєму звичайному вигляді, не показуючи, що з нею щось не так.

- Якась перука, якась шапочка, підфарбовувалася, виходила і посміхалася. Хоча були такі хвилі болю, коли я тримав її за руку і розумів, що вона вся напружена така, як камінь, але вона посміхалася і ми йшли, – стримуючи сльози, розповів чоловік Руслани.

Ігор Ісаков також поділився, що у Німеччині вони жили у сім'ї, яка погодилася їх прийняти. Німці дуже допомогли родині Писанки: вони поїхали у відпустку та залишили Руслані та Ігореві свій дім. Тоді чоловік зірки забрав її з лікарні після вже шостої хімії і привіз її до цього будинку.

- Я безмежно вдячний цій родині, що дали відчути Русі останні дні себе як удома, - сказав Ігор.

Чоловік Руслани Писанки розповів про її хворобу та останні дні життя.Чоловік Руслани Писанки розповів про її хворобу та останні дні життя. Фото: facebook.com/ruslanapisanka

Згадуючи приємні моменти з Русланою, Ігор розповів про їхнє перше побачення. Він тоді мешкав у Черкасах, а актриса запросила його до Києва. За його словами, Руслана тоді запізнилася на три години і він уже подумав, що їхня зустріч - це розіграш.

– Я пам'ятаю, сів у машину, був такий шок, я нічого не міг сказати. Тому я сказав: "Руся, я помовчу з півгодини, ти говори щось, мені треба прийти до тями". Це її дуже розвеселило. Вона мені потім згадувала все життя, що я втратив мову, — згадав Ігор.

Зазначимо, що чоловік Руслани на згадку про неї оголосив збір грошей для допомоги дитині, яка має такий же діагноз, як її покійна дружина.

- У мене є гроші, для цього точно... Але потім дійшло: це такий спосіб віддати ту повагу, і зробити щось хороше.. для неї.. і осінило: я відкрив нову карту, вже і закинув на неї перші 10 тисяч... Давайте зробимо добро для Русі, але всі гроші я передам якійсь зовсім незнайомій дитині... Дівчинці... Або хлопчику... І якщо ми врятуємо хоч одне життя, то все це має сенс, - написав. Ігор Ісаков у Facebook.

Допомогти Ігореві втілити мрію в життя можна, надіславши будь-яку суму коштів на банківський рахунок:

5168745032199611 (Ігор Ісаков)
UA613052990262026400936452262 

Чоловік пообіцяв публікувати всі звіти.

Коли та де поховають Руслану Писанку?

Прощання з Русланою Писанкою пройшло у місті, де вона померла – у німецькому Кайзерлаутерні. Невдовзі чоловік зірки перевезе її прах до Києва та артистку поховають на Байковому цвинтарі.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах