На Виноградарі чоловік погрожував дружині і вимагав, щоб вона скоїла самогубство

На Виноградарі чоловік погрожував дружині і вимагав, щоб вона скоїла самогубство.

На Виноградарі чоловік погрожував дружині і вимагав, щоб вона скоїла самогубство. Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

Події
26 липня 2022 23:37

У Києві завдяки небайдужим людям вдалося запобігти вбивству. Сімейна сварка ледь не закінчилася трагедією, якби столичні правоохоронці оперативно не зреагували на виклик.

Про чоловіка, який погрожував своїй дружині вбивством, розповіла пресслужба поліції Києва.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Подія сталася на проспекті Георгія Гонгадзе. Під час першочергових слідчих дій, поліцейським стало відомо, що чоловік запросив до себе жінку, з якою був в офіційному шлюбі. Там вони мали підписати документи про розірвання шлюбу, але звичайна сімейна справа переросла в залякування з боку чоловіка. Кривдник власноруч зробив зашморг на стелі та погрожував вбити жінку.

Так як жінка сильно кричала, її почули перехожі на вулиці, які і звернулися до поліції. На місце події негайно прибули спецпризначенці та оперативники Подільського управління поліції. Правоохоронці швидко встановили квартиру, з якої лунали крики, та розпочали перемовини з її власником.

Чоловік, у свою чергу, відмовлявся відчиняти двері, тож поліцейським довелося виламати їх, щоб врятувати жінку. На зустріч поліцейським вибігла дружина господаря, яка плакала та просила її захистити.

З'ясувалося, що пара вже декілька місяців перебувала в процесі розірвання шлюбу. Під час підписання необхідних документів у квартирі, агресивний чоловік почав з’ясовувати стосунки з колишньою дружиною та погрожував їй ножем. А для ще більшого залякування жінки чоловік прикріпив до стелі мотузку, імітуючи знаряддя для повішання, та вимагав від потерпілої, щоб вона сама наклала на себе руки.

На Виноградарі чоловік погрожував дружині і вимагав, щоб вона скоїла самогубство.На Виноградарі чоловік погрожував дружині і вимагав, щоб вона скоїла самогубство. Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

На Виноградарі чоловік погрожував дружині і вимагав, щоб вона скоїла самогубство.На Виноградарі чоловік погрожував дружині і вимагав, щоб вона скоїла самогубство. Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

За цим фактом 40-річному киянину було повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 129 КК України (Погроза вбивством). Санкція статті передбачає арешт до шести місяців або обмеження волі на строк до двох років.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що у травні учасник реаліті-шоу "Одруження на осліп" під Києвом жорстоко вбив свою кохану. Він розчленував її тіло та вивіз його по різним сміттєзвалищам. Як виявилось, це не єдиний злочин чоловіка і він добре вміє їх приховувати. 

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах