Дочка Ірини Ноздровської відреагувала на вирок убивці матері

Дочка Ірини Ноздровської вважає вирок убивці її матері несправедливим

Дочка Ірини Ноздровської вважає вирок убивці її матері несправедливим фото: Українські Новини

Події
04 серпня 2022 07:57
Автор: Юлия Булыга

Учора, 3 серпня, суд засудив Юрія Россошанського до 15 років ув'язнення у справі про вбивство правозахисниці Ірини Ноздровської. Однак дочка загиблої вважає це рішення суду несправедливим.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Про це повідомляє ТСН.ua.

Дочка загиблої Анастасія Ноздровська каже, що з одного боку вона погоджується з рішенням суддів. Справа в тому, що в момент затримання у 2018 році йому було 63 роки, тож спочатку було зрозуміло, що підозрюваний, швидше за все, не отримає довічного терміну.

Проте з іншого боку сім'я загиблої активістки наполягає на тому, що Россошанський мав спільника. Тому загалом Анастасія Ноздровська вважає вирок несправедливим. Суд, на її думку, мав призначити додаткове розслідування.

За словами дівчини, раніше Россошанський не визнавав своєї провини та навіть огризався у суді на її репліки.

Vgorode писав, що Ірина Ноздровська зникла ввечері 29 грудня 2017 року на шляху з Києва до села Демидів Вишгородського району. На момент зникнення вона розслідувала загибель своєї сестри, яку у вересні 2015 року збив племінник районного судді Дмитро Россошанський. Справу постійно затягували і правозахисниця вирішила з'ясувати справжню причину.

30 грудня Ноздровську оголосили у розшук, а 1 січня її тіло знайшли неподалік столиці.

Через тиждень поліція затримала Юрія Россошанського - батька Дмитра Россошанського, чию провину в загибелі сестри доводила Ірина. Чоловік зізнався у скоєнні злочину. Однак на тілі Ірини знайшли сліди чужої ДНК, що свідчило про можливого спільника Россошанського.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах