У Києві 16-річна дівчина побила свою знайому

У Києві 16-річна дівчина побила свою знайому.

У Києві 16-річна дівчина побила свою знайому. Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

Події
28 вересня 2022 07:19

На початку вересня в Оболонському районі Києва 16-річна киянка побила 13-річну знайому. Вона схопила її за волосся, повалила на землю та наносила удари. Проти неповнолітньої порушниці відкрито кримінальне провадження.

Про інцидент у поліцію повідомила мама потерпілої. Ювенальні поліцейські одразу ж розпочали перевірку.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Поліція Києва отримала повідомлення від місцевої мешканки, що на спортивному майданчику на проспекті Маршала Рокосовського дівчина побила її доньку.

Правоохоронці провели досудове розслідування і встановили, що 16-річна студентка зустріла на майданчику свою 13-річну знайому. Між дівчатами виник словесний конфлікт, у ході якого старша дівчина вдарила молодшу по обличчю. Потім вона схопила потерпілу за волосся та повалила на землю. Усю бійку знімав невідомий очевидець на телефон, після чого виклав відео у соціальні мережі. Поліцейські використали матеріал  у якості речового доказу вчинення злочину.

У Києві 16-річна дівчина побила свою знайому.У Києві 16-річна дівчина побила свою знайому. Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

16-річній кривдниці було повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 126 (Побої та мордування) КК України. Санкція статті передбачає сплату штрафу до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року. За даним фактом триває досудове розслідування.

Судячи зі скріншоту, яке опублікувала поліція Києва, дівчина била знайому не сама. Особи інших нападників поки що невідомі.

Поліцейські закликають громадян негайно звертатись до правоохоронців у разі винекнення подібних ситуацій. Якщо ви стали свідком або жертвою злочину телефонуйте на спецлінію 102.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що нещодавно подібний випадок стався у Дарницькому районі Києва. Там 16-річні школярки побили свою однокласницю та виклали відео злочину в соціальну мережу. За допомогою ролику поліцейські встановили особи хуліганок та повідомили всім їм про підозру. Деякі дівчата вибачились перед своєю жертвою, проте вона відмовилась їх пробачати. 

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах