Що відомо про чоловіка, який йшов "мостом Кличко" під час ракетного удару

На "мосту Кличка" після вибуху ракети частково пошкоджено шибки, але людина вціліла.

На "мосту Кличка" після вибуху ракети частково пошкоджено шибки, але людина вціліла. Фото: Vgorode

Події
12 жовтня 2022 23:23

Журналістам у Києві вдалося знайти чоловіка, який начебто заново народився 10 жовтня - він єдиний перебував на "мосту Кличка" під час ракетного удару і вижив, що найголовніше.

10 жовтня тисячі українців дивилися відео "прильоту" ворожої ракети на околицях пішохідного мосту у Києві. Всі звернули, напевно, увагу, що в момент удару, коли високо в повітря піднявся вогняний стовп, мостом йшов чоловік. На відео було видно, що він не постраждав і одразу після вибуху він кинувся тікати геть від мосту.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Про чоловіка, який вижив завдяки щасливому випадку, розповіли в передачі "Сніданок з 1+1". Виявляється, ролик із чоловіком на мосту став дуже популярним, і чоловік встиг, несподівано для себе самого, стати зіркою Тік-Тока. У ролику в цій соцмережі, на якому чоловік тікає з мосту, написали великими літерами "З днем народження, рідний незнайомець!"

Герой інтернету – Михайло Васильович, він киянин, йому 60 років, і він досі ходить у походи. Зважаючи на те, що він працює в центрі, по мосту ходить часто. Михайло любить гуляти Володимирською гіркою та Пейзажною алеєю, щодня проходить 25 тисяч кроків.

Того дня він ішов мостом, як раптом почув свист і побачив ракету. Вона так врізалася йому в пам'ять, що він може її хоч зараз намалювати. Злякатися він не встиг, а коли ракета вибухнула, то лякатися було пізно. Звук був такий гучний, що Михайло Васильович півдня відчував, що в нього ніби закладено одне вухо.

У момент, коли Михайло дійшов до середини мосту, ще одна людина хотіла зайти на міст. Відразу після вибуху вони зустрілися, і цей незнайомець був першим, хто привітав Михайла з новим днем народження.

Від вибуху розліталися в різні боки кілограмові шматки асфальту, тож Михайлу дуже пощастило, каже він сам, що він уже був на мосту, а не підходив до нього. Повністю відео інтерв'ю зі щасливчиком можна подивитися тут.

Нагадаємо також, у день масованих ударів по Києву Vgorode писав про примітний факт - "міст Кличка" було збудовано зі сталі, виготовленої на знаменитому металургійному заводі "Азовсталь" у Маріуполі. Саме на цьому заводі бійці полку "Азов" більше місяця тримали оборону у боях із російськими окупантами. "Азовсталь" стала символом незламності для українського народу. А цей випадок довів, що стійкі також споруди, виготовлені зі сталі з цього заводу.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах