У Києві чоловік порізав колеса на військовому авто через білий хрест на ньому

У Києві чоловік порізав колеса на військовому авто через білий хрест на ньому.

У Києві чоловік порізав колеса на військовому авто через білий хрест на ньому. Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

Події
02 листопада 2022 21:54

У Києві чоловік порізав колеса на автомобілі, тому що йому не сподобалась позначка на ньому. Як виявилося, транспорт належав військовому. За даними фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

Про це повідомили у поліції Києва.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Про злочин у поліцію повідомив місцевий мешканець. Він сказав, що на мікроавтобусі Ford, який належить його батькові, хтось порізав колеса. Машина була припаркована вздовж дороги. Чоловік власноруч затримав злочинця.

Приїхавши на місце, копи встановили, що затриманий може бути причетним до злочину, та опитали його. Чоловік зізнався, що це зробив він, бо йому не сподобався білий хрест на автомобілі. Саме через це він порізав шини.

У Києві чоловік порізав колеса на авто військового через білий хрест на ньому.У Києві чоловік порізав колеса на авто військового через білий хрест на ньому. Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

Фігуранта затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Ним виявився 61-річний мешканець Києва, який раніше до кримінальної відповідальності не притягувався.

У Києві чоловік порізав колеса на авто військового через білий хрест на ньому.У Києві чоловік порізав колеса на авто військового через білий хрест на ньому. Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

Чоловіку повідомили про підозру у вчиненні хуліганських дій. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п’яти років. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що у Києві відбувся конфлікт на дорозі, в результаті якого водій одного з авто застрелив свого опонента. Як виявилося пізніше, вбитим був військовий, який збирався вступити в добровольчій батальйон, щоб захищати Україну. Без батька залишилася маленька дитина.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах