У Києві чоловік інсценував розбійний напад, щоб вкрасти гроші

У Києві чоловік інсценував розбійний напад, щоб вкрасти гроші.

У Києві чоловік інсценував розбійний напад, щоб вкрасти гроші. Фото: zmina.info

Події
09 листопада 2022 09:41

У Києві чоловік інсценував розбійний напад та надавав неправдиві покази, аби вкрасти гроші у роботодавця. Він навіть наніс собі рани ножем, щоб його обман виглядав правдоподібніше.

Чоловік, зокрема, повідомив до поліції про те, що в нього відібрали 36 тисяч гривень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Про подію повідомив відділ комунікації поліції Києва. 

48-річний чоловік вигадав шахрайську схему і звернувся за допомогою до поліції. Він повідомив, що на вулиці Мостицькій на нього напали двоє невідомих, які поранили його ножем та відібрали гроші. Слідчо-оперативна група Подільського управління поліції прийняла виклик і взялася за справу.

У Києві чоловік інсценував розбійний напад, щоб вкрасти гроші.У Києві чоловік інсценував розбійний напад, щоб вкрасти гроші. Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

"Потерпілий" розповів, що працює у службі доставки кондитерських виробів. Коли він повертався додому після робочого дня, то на нього начебто напали двоє осіб, які відібрали його денну виручку. Киянин детально описав нападників і поліцейські почали їх шукати.

Проте згодом копи встановили, що слова заявника дещо не сходяться з реальністю. У зв'язку з цим чоловіка допитали ще раз.

Зловмиснику довелося зізнатися, що він вигадав історію та ввів в оману правоохоронців, щоб заволодіти чужими коштами та погасити борг в банку. Напад він інсценував, порізавши себе ножем.

Гроші, які вилучили поліцейські, чоловік заховав у свого знайомого.

У Києві чоловік інсценував розбійний напад, щоб вкрасти гроші.У Києві чоловік інсценував розбійний напад, щоб вкрасти гроші. Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

Слідчі повідомили киянину про підозру у свідомо неправдивих повідомленнях про вчинення злочину та введення слідства в оману. Максимальне покарання за це передбачає до двох років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що у Києві чоловік забув, де припаркував своє авто та через це викликав поліцію. Він вигадав історію про викрадення машини, щоб копи знайшли її. Проте брехня водія викрилась і він отримав штраф за хибний виклик. 

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах