У Києві за вихідні випало понад 300 тон снігу

У Києві за вихідні випало понад 300 тон снігу.

У Києві за вихідні випало понад 300 тон снігу. Фото: greenbudservice.com.ua

Події
21 листопада 2022 12:02

На вихідних у Києві дуже інтенсивно йшов сніг. Цьогоріч зима почалася раніше, але столичні комунальники були готові до цього виклику, тож вчасно прибрали наслідки негоди. Попри це, ще не всі дороги в Києві безпечні для пересування, тож стається багато ДТП. Киян та гостей міста просять бути уважними, а у темний час доби носити світловідбиваючі елементи.

У Києві зараз працють 195 одиниць спеціальної техніки "Київавтодору" та 56 машин "зеленбудів". Усі вони працюють над очищенням доріг від снігу та обробляють їх проти ожеледі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Київській міській державній адміністрації повідомили, що за вихідні в столиці було прибрано аж 350 тон снігу. Комунальники очищають не лише проїжджу частину, але і зупинки громадського транспорту, тротуари та сходи.

Працівники "зеленбудів" вже посипають дороги, щоб протидіяти ожеледі. За ранок, 21 листопада, вони встигли використати 14,4 тонн протиожеледної суміші.

Наслідки негоди прибирають також на прибудинкових територіях. Для цього задіяно майже 2 600 працівників та понад 30 одиниць техніки.

Сьогодні у Києві знову йтиме мокрий сніг з переходом у дощ, а вночі очікується снігопад.

Водіям вкотре нагадують про безпеку руху та просять не паркуватися на узбіччях доріг, щоб снігоприбиральна техніка могла проїхати без перешкод. А пішоходів просять бути обережними та носити флікери в темний час доби, адже зараз вулиці майже не підсвічуються.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що у ДТЕК не заперечують, що в Києві може бути тривалий блекаут, але зараз передумов для цього немає. Столиця добре захищена і проблеми можуть бути тільки якщо Росія знову масовано застосує проти інфраструктури ракети.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах