У Києві чоловік вбив дружину і замаскував злочин під самогубство

У Києві чоловік вбив дружину і замаскував злочин під самогубство.

У Києві чоловік вбив дружину і замаскував злочин під самогубство. Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

Події
28 листопада 2022 15:56

У Києві чоловік вбив свою дружину та замаскував злочин під самогубство. Він вдарив її ножем під час сварки, а коли зрозумів, що вона мертва, порізав їй руку.

Пара проживала у цивільному шлюбі. Чоловік, якого підозрюють у вбивстві, є уродженцем Донецької області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомляє відділ комунікації поліції Києва, місцева мешканка повідомила копам, що в квартирі на вулиці Андрія Малишка знаходиться її сусідка з порізами та без ознак життя. На місце для з'ясування обставин негайно прибула слідчо-оперативна група і медики.

Заявниці вбивця розповів, що він, начебто, знайшов дружину в її кімнаті з порізом на руці. Однак поліцейські встановили, що у жінки було ножове поранення грудної клітини. Чоловік в цей час був п'яним та запевняв, що дружина вчинила самогубство.

На місці скоєння злочину поліцейські вилучили речовий доказ - кухонний ніж - за допомогою  якого встановили причетність чоловіка до вбивства власної дружини. Вони також поспілкувалися зі свідками. За словами сусідів, подружжя часто випивало та сварилося.

У Києві чоловік вбив дружину і замаскував злочин під самогубство.У Києві чоловік вбив дружину і замаскував злочин під самогубство. Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

У Києві чоловік вбив дружину і замаскував злочин під самогубство.У Києві чоловік вбив дружину і замаскував злочин під самогубство. Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

Із часом чоловік таки зізнався, що власноруч вдарив жінку ножем у груди, а коли зрозумів, що вона не дихає — вирішив замаскувати вбивство під самогубство. Медики підтвердили смерть жінки від крововтрати через проникаюче ножове поранення в легеню.

56-річного чоловіка було затримано в порядку статті 208 КПК України. Слідчий відділ Дніпровського управління поліції розпочало кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України. Чоловікові загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Наразі його тримають під вартою.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що на Печерську чоловік під виглядом кур'єра проникнув у квартиру, де проживала жінка з двома дітьми. Спочатку він бризнув жінці в лице з газового балончика, потім почав її душити і змушувати віддати цінні речі. При цьому злочинець погрожував, що вб'є дітей. Чоловік зміг вкрасти майно, але поліція швидко затримала його.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах