"Хлібний" знову опинився в епіцентрі скандалу через літню жінку

"Хлібний" знову опинився в епіцентрі скандалу через літню жінку

"Хлібний" знову опинився в епіцентрі скандалу через літню жінку фото: https://www.instagram.com/sergeyeva.anna/

Події
04 грудня 2022 17:19
Автор: Юлия Булыга

"Хлібний" знов опинився в епіцентрі скандалу через літню жінку, яка зайшла в їхнє приміщення. Цього разу працівників столичного закладу у Пасажі звинуватили в тому, що вони негідно себе повели з 85-річною бабусею, яка зайшла туди погрітися.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Історія стала відома широкому загалу завдяки посту ексзаступниці міністра соцполітики з питань євроінтеграції Анни Сергєєвої.

Виганяла офіціантка

З її слів, коли жінка зайшла до закладу, до неї підійшла офіціантка. За жестами стало зрозумілим, що жінці нічим не можуть допомогти й просять залишили приміщення.

Сергєєва запросила жінку за свій столик і замовила для неї сендвіч, чай та ватрушки. Проте коли принесли замовлення, офіціантка знову наказала бабусі покинути заклад. Мовляв, так адміністраторка вимагає виконати правила закладу.

Ексзаступниця міністра каже, що запросила до свого столику адміністратора, але ніхто до них так і не прийшов. Бабуся разом з жінкою просиділи в закладі ще приблизно 40 хвилин.

Літня жінка розповіла Сергєєвій, що її звуть Євгенія Рохля. Вона приїхала до столиці з Чернігівщини, щоб домогтися відновлення свого будинку, який зруйнувала російська ракета. Також вона пожалілася, що лишилася коз, які годували її. Нікого з родичів літня пані вже немає в живих, допомогти нікому, тому й наважилася на приїзд.

Версія "Хлібного"

Співвласник мережі "Хлібний" Дмитро Заходякін каже, що літню жінку з закладу не виганяли. Ба більше, персонал давно знайомий з пані.

- Системно годуємо її (безкоштовно) та гріємо. 2 грудня ця бабуся вкотре прийшла до "Хлібного" на Хрещатику, де ми її нагодували, напоїли чаєм. І після цього бабуся пішла до іншого нашого закладу в Пасажі, - розповів Заходякін.

Він навів кадри з камер спостереження, на яких, за його словами, офіціант підійшла до бабусі та запитала, що готувати. Тим часом жінка підсіла до гостей та стала розповідати, що в неї розбомбили хату, розстріляли кіз.

- Гість – Ганна, яка написала пост, – підходить до офіціанта і просить додати до бабусиного замовлення 3 ватрушки. Ганна купила бабусі три ватрушки. Після цього бабуся залишилася сидіти з Ганною, і далі ми не маємо відео, бо пропадає світло в ресторані, - прокоментував власник "Хлібного".

Також він стверджує, що люди, які живуть у одному населеному пункті з бабусею, написали йому, що її хата ціла, а в Ічні її всі добре знають.

Відома на всю Ічню

Жителі Ічні під постом Сергєєвої пишуть, що бабуся ошукала її. Дім цієї пані цілий, всі 13 кіз - живі. Ба більше, він в неї нібито не один. В Ічні вона відома персона, та не викликає співчуття.

За словами однієї з жінок, Рохля володіє кількома будинками, які зруйнувала через власну безгосподарність. Її кози нібито не дають спокійно жити в місті: вони вже потовкли не одне авто, мігрують скрізь без контрольно, з'їдають всі зелені насадження, жінка їх не годує.

Жінка має будинок в центрі Ічні. Він не зазнавав жодних пошкоджень від вибухів ні в 2018, ні в 2022 роках. Євгенія Володимирівна скандальна людина, та відмовляється від соціального супроводу. Наразі вона хоче отримати ще один будинок від влади.

"Хлібний" знову опинився в епіцентрі скандалу через літню жінку фото 1"Хлібний" знову опинився в епіцентрі скандалу через літню жінку фото 1

"Хлібний" знову опинився в епіцентрі скандалу через літню жінку фото 2 1"Хлібний" знову опинився в епіцентрі скандалу через літню жінку фото 2

"Хлібний" знову опинився в епіцентрі скандалу через літню жінку фото 3 2"Хлібний" знову опинився в епіцентрі скандалу через літню жінку фото 3

"Хлібний" знову опинився в епіцентрі скандалу через літню жінку фото 4 3"Хлібний" знову опинився в епіцентрі скандалу через літню жінку фото 4

Кияни додають, що протягом п’яти років бачать цю літню жінку у Пасажі.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах