У Києві злочинець із ножем намагався обікрасти двох жінок

У Києві злочинець із ножем намагався обікрасти двох жінок.

У Києві злочинець із ножем намагався обікрасти двох жінок. Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

Події
25 грудня 2022 16:40

У Києві будуть судити чоловіка, який у різний час напав на двох мешканок столиці. Він бив їх, погрожував ножем та забирав особисті речі. Перший випадок травпився у жовтні, а інший - пізніше. Поліція встановила, що обидва рази на жінок нападав саме цей фігурант. 

Одній жінці під час нападу допомагали перехожі. Із часом поліція знайшла нападника та скерувала до суду обвинувальний акт проти нього. Порушнику загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У поліції Києва повідомили, що першою жертвою нападника стала 48-річна киянка. Вона рухалася по вулиці Іскрівській. У якийсь момент невідомий чоловік підійшов до неї і забрав з її рук сумку з особистими речами. Він намагався втекти, але небайдужі люди зупинили його і повернули викрадену сумку жінці.

Інший випадок трапився під час розслідування цієї справи про крадіжку. Поліцейські встановили, що на вулиці Єреванській чоловік побив та обвкрав 58-річну жінку. Відомо, що він підійшов до неї,  вдарив по голові та забрав у неї пакети із продуктами. При цьому чоловік погрожував ножем. Копи провели оперативно-розшукові заходи та встановили, що до скоєння обох нападів причетний один і той самий чоловік.

Поліція знайшла злочинця у Солом'янському районі Києва. Ним виявився уродженець Херсонської області, 1983 року народження. Раніше він мав проблеми із законом за крадіжки та нанесення легких тілесних ушкоджень.

У Києві злочинець із ножем обікрав двох жінок.У Києві злочинець із ножем обікрав двох жінок. Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

Після всіх слідчих заходів чоловіку повідомили про підозру за порушення ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 186 (Замах на грабіж) та ч. 4 ст. 187 (Розбій, вчинений в умовах воєнного стану) КК України. Наразі чоловіка тримають під вартою.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що у Києві чоловік напав на жінку, забрав понад 20 тисяч доларів та підпалив їй волосся. Потерпіла якраз отримала гроші від орендарів квартири та поверталася додому. Злочинець прослідував за нею та скоїв напад у під'їзді.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах