Олексій Арестович звільнився з Офісу президента

Олексій Арестович звільнився з Офісу президента.

Олексій Арестович звільнився з Офісу президента. Фото: пресслужба ОП

Події
17 сiчня 2023 11:40

Після скандалу через інтерв'ю Олексія Арестовича на посаді радника голови Офісу президента багато українців почали хейтити його та звинувачувати у роботі на російських пропагандистів. Визнаючи свою помилку, Арестович вирішив звільнитися з Офісу за власним бажанням.

Нагадаємо, раніше Vgorode розповідав, що після ракетного удару з боку РФ по багатоповерхівці у Дніпрі Олексій Арестович дав інтерв'ю в ефірі російського журналіста Марка Фейгіна, з яким він регулярно спілкувався із початку широкомасштабного вторгнення РФ. Арестович відповів на питання Фейгіна про те, чи можливо було збити ракету у Дніпрі. Він сказав, що ракету дійсно збили, вона впала на житловий будинок і вибухнула. Командуванню ЗСУ довелося спростовувати цю інформацію, адже насправді будинок було зруйновано у результаті прямого влучання ракети. Пізніше Арестович ще раз продублював інформацію, знову заявивши, що будинок зруйнувала російська ракета Х-22, а не українська ППО. Але він не став заперечувати, що ракета впала через збиття.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

17 січня Олексій Арестович через скандал вирішив звільнитися з посади позаштатного радника голови Офісу президента. Про це він написав у своїх соціальних мережах.

Такими діями Арестович захотів показати приклад цивілізованої людини, яка йде у відставку, якщо допустила принципову помилку.

- Прошу звільнити мене з посади радника Офісу (поза штатом) за власним бажанням, - написано у заяві.

Олексій Арестович звільнився з Офісу президента.Олексій Арестович звільнився з Офісу президента. Фото: t.me/O_Arestovich_official

У нещодавньому ефірі Марка Фейгіна Олексій Арестович визнав, що припустився помилки. Коментуючи свої слова, Арестович сказав, що його помилка не коштувала тієї хвилі, яку було піднято в мережі та не мала юридичних наслідків. Він вважає, що цю тему підняла ботомережа, яку організувала опозиція влади разом з російськими спецслужбами.

Арестович вибачився, заявив, що просто втомився, а інформацію він отримав від колишнього працівника ППО, який начебто проходив повз будинок у Дніпрі і чітко чув збиття. Але попри визнання своєї неправоти, Арестович більше не буде працювати в Офісі президента. 

Нагадаємо, раніше була інформація, що Олексій Арестович звільнився з посади радника, але тоді ні він, ні хтось з ОП її не підтвердив.

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах