В Обухові продавчиня магазину власноруч зупинила хулігана

В Обухові продавчиня магазину власноруч зупинила хулігана.

В Обухові продавчиня магазину власноруч зупинила хулігана. Фото: t.me/andrii_nebytov

Події
04 лютого 2023 21:39

Відчайдушна продавчиня місцевого магазину в Обухові власноруч зупинила чоловіка, який із невідомих причин напав на неї. Хуліган зайшов до маркету з дерев'яною палицею та агресивно поводився з жінкою. Проте вона не розгубилася і змогла вигнати його з приміщення.

Подія сталася 3 лютого. Відомо, що на продавчиню напав 47-річний мешканець Київщини.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Про це повідомили у поліції Київської області. Наразі чоловік знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Копи встановили, що зловмисник зайшов до приміщення маркету та спостерігав за продавчинею. У якийсь момент він підійшов до неї і раптово спробував вдарити її дерев’яною ніжкою від стільця, яку він підготував зазделегідь. Продавчиня не злякалася нападника, швидко забрала в нього "зброю" і стусаном вигнала з магазину.

Чоловік на деякий час зміг уникнути покарання, але правоохоронці оперативно його знайшли та затримали. Свою поведінку та агресію по відношенню до працівниці магазину хуліган пояснити не зміг. Доки триває розслідування, чоловіка відправили до ізолятора. Невдовзі його судитимуть. Зловмисника підозрюють у порушенні ч. 4 ст. 296 КК України (Хуліганство із застосуванням предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень). Йому може загрожувати до 7 років позбавлення волі.

В Обухові продавчиня магазину власноруч зупинила хулігана.В Обухові продавчиня магазину власноруч зупинила хулігана. Фото: t.me/andrii_nebytov

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що у Києві група молодих хлопців з Івано-Франківська влаштовувала "п'яні вечірки", на яких давали алкоголь і наркотичні речовини дівчатам, а коли ті були у безсвідомому стані, гвалтували їх. Відео, які публікували хлопці, швидко розлетілися мережею та викликали масштабний скандал. Окрім знущання над дівчатами 20-річні товариші замовляли на Амазоні дорогий товар і не оплачували його, чим порушували закон і заробляли великі суми грошей.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах