У Дніпровському районі Києва закупили для укриттів... дитячі конструктори майже на 1 млн грн

У Дніпровському районі Києва закупили для укриттів... дитячі конструктори майже на 1 млн грн.

У Дніпровському районі Києва закупили для укриттів... дитячі конструктори майже на 1 млн грн. Ілюстративне фото: obetty.com.ua

Події
30 червня 2023 17:02

Нібито для ігор дітей у бомбосховищах Києва за державні кошти було закуплено конструктори, що розвивають, на велику суму.

Нагадаємо, нещодавно вибухнув скандал після того, як стало відомо, що управління освіти держадміністрації в Дніпровському районі замовило барабани для укриттів майже на 882 тисячі гривень. Музичні інструменти були призначені для психологічного розвантаження дітей у укриттях під час повітряних тривог. Відповідно до тендерної документації замовили 306 барабанів та 153 комплекти молоточків для барабанів. Після скандалу цей тендер було скасовано.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Тепер нова дивна купівля – теж саме управління освіти Дніпровської РДА закупило для укриттів конструктори більш ніж на 900 тис. грн. Згідно з даними, оприлюдненими на сайті Prozorro, для укриттів закупили 113 настінних конструкторів для гри та навчання та 390 математичних конструкторів, що розвивають.

Цими сотнями конструкторів мають нібито користуватися діти, які сидять у підвалах під час повітряної тривоги. Договір із постачальником було укладено 16 травня 2023 року.

Фото: prozorro.gov.uaФото: prozorro.gov.ua

Нагадаємо, Vgorode нещодавно писав про те, як у Києві влада закупила овочерізки для укриттів по 132 тис грн за штуку. Покупцем стало те саме Управління освіти Дніпровської районної державної адміністрації в Києві. Крім овочерізок, також було куплено електричну сковороду феноменальною вартістю 720 тисяч гривень.

Дітям у Дніпровському районі тепер є чим зайнятися.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах