Суд обрав запобіжний захід для нардепа Дубінського

Суд обрав запобіжний захід для Дубинського -

Суд обрав запобіжний захід для Дубинського - фото: suspilne.media

Події
10 серпня 2023 14:40

Сьогодні у Печерському райсуді Києва відбулося засідання суду у справі нардепа Олександра Дубінського і йому обрали запобіжний захід.

Так, прокурор просив суд застосувати до Дубінського запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання з носінням електронного браслета та забороною відлучатися зі свого місця проживання. Суд задовольнив клопотання. До 8 жовтня 2023 року Дубінський має не виїжджати за межі Київської області без дозволу, не повинен спілкуватися зі свідками у справі та зобов'язаний здати на зберігання свій закордонний паспорт. Також нардеп має носити електронний браслет, пише Суспільне.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що Дубінського підозрюють у службовому підробленні документів для виїзду за кордон. Прокурор Мельник зазначив, що він 19 червня направив до МОЗ заяву, де просив про оформлення документів для супроводу хворого батька до Австрії на період із 26 червня по 10 липня. Відомо, що батько перетнув кордон 26 червня, а Дубинський 27 червня. Батько повернувся 11 липня, а він – 27 липня. В Австрії Дубінський був 10 та 11 липня, а потім був в інших країнах – Італії, Хорватії, Австрії, Туреччині. Хоча мав бути лише в Австрії.

Сам Дубінський вважає все, що відбувається, політичним переслідуванням. Він заперечує перебування у кількох країнах Європи, але де був насправді – не каже, посилаючись на таємницю слідства.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах