У школі в Київській області облаштували укриття за донати від продажу марок

У школі в Київській області облаштували укриття за донати від продажу марок.

У школі в Київській області облаштували укриття за донати від продажу марок. Фото: facebook.com/ukrposhtaceo

Події
17 грудня 2023 13:27

У Фастівському районі Київської області в гімназії, яка знаходиться в селі Грузьке, облаштували укриття. Реконструкцію вдалося профінансувати завдяки продажу благодійної марки "ПТН ПНХ". 

Як повідомляє гендиректор "Укрпошти" Ігор Смілянський, покупці придбали 1,5 мільйона екземплярів, задонативши гроші на реконструкцію укриття.

Благодійна організація Київської школи економіки KSE Foundation допомогла створити безпечний простір для учнів Гружчанської гімназії. Завдяки сховищам семестр у навчальному закладі минув при очному навчанні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- А що може бути позитивніше, ніж відчувати, як завдяки марці ПТН ПНХ діти відчувають себе безпечніше від саме того ПТН?, — зазначив Ігор Смілянський.

Він також додав, що жителі села Грузьке фактично були ізольовані з початком повномасштабної війни. У людей не було світла, зв’язку, продукти не завозили в магазини, а ліки – в аптеки. Мешканці ховалися у підвалі школи, яка на той час не була обладнана для таких умов.

- А тепер ми відзначаємо перший семестр, який діти закінчили у стінах цієї школи — безпечно та з комфортом. І все завдяки тому, що якось ви додали у свій клясер благодійну марку. До речі, це вже 4 сховище, яке ми з вами встигли відремонтувати та точно не останнє, — йдеться у дописі.

Гендиректор "Укрпошти" нагадав, що триває благодійний розпродаж марок. Зараз триває збір коштів на підтримку Збройних Сил, дитячих будинків, дітей військових.

Нагадаємо, під час повітряної тривоги у Києві, двоє дітлахів намагалися потрапити до укриття. Охоронець не пустив дітей у шкільне укриття, через те, що ті були із собакою. 

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах