Хлопці, які побили ветерана АТО на Теремках, розповіли свою версію подій

Хлопці, які побили ветерана АТО у Києві, розповіли свою версію подій.

Хлопці, які побили ветерана АТО у Києві, розповіли свою версію подій. Фото: IPnews

Події
12 лютого 2022 17:12

З'явилися нові деталі щодо побиття ветерана АТО у парку на Теремках. Хлопців, які напали на чоловіка, швидко знайшли та записали на відео їх вибачення та роз'яснення ситуації.

Нагадаємо, у ніч з 10 на 11 лютого молодь побила чоловіка, який гуляв зі своїм псом у парку на вулиці Маршала Якубовського. Спочатку повідомлялося, що бійка сталася через те, що він зробив зауваження щодо розпивання алкоголю в парку.

На відео інциденту було помітно, що молоді люди були агресивно налаштовані та вимагали, щоб ветеран завів свого пса додому, після чого вийшов до них "на розмову". Проте в результаті вони таки напали і побили його до несвідомого стану. Коли патрульні прибули на місце інциденту, нікого з учасників бійки вже не було, їм залишалося лише поспілкуватися про те, що сталося з одним очевидцем.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Сьогодні вранці, 12 лютого, у Telegram-каналі "Київ Оперативний" з'явилося нове відео, на якому призвідники бійки пояснили ситуацію. Насамперед, вони вибачилися, але не перед постраждалим, а перед місцевими жителями, яким було чутно те, що відбувається.

Потім один із хлопців повідомив, що ветеран АТО, якого побили на відео, не є жертвою. За його словами, їхня компанія була вдома, коли вони побачили з вікна, як цей чоловік, будучи п'яним на прогулянці з собакою, посварився з іншим чоловіком, який вигулює свого пса. Спочатку це була словесна суперечка, після чого він нібито дозволив собі побити опонента.

Хлопець заявив, що постраждалим у тій сварці опинився батько його друга, тому вони швидко вибігли надвір, щоб розібратися з нападником.

Також раніше повідомлялося, що собака нібито постраждала в процесі бійки з молодими людьми, проте на відео обговорюється, що пса завбачливо відвели від місця інциденту і намагалися заспокоїти, після чого повернули його господареві. А коли вони переконалися, що з ветераном все гаразд і він прийшов до тями, вони відправили його додому.

Як раніше писав Vgorode, на одній із київських парковок у Дніпровському районі стався конфлікт із бійкою між двома чоловіками. Тоді перехожий зробив водію зауваження, через що останній жорстко побив чоловіка. Нападника затримали і посадили в СІЗО, оскільки у лікарні стан потерпілого погіршився. За непідтвердженою інформацією, перехожого побив син топ-чиновника.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах