Одинока мати з трьома дітьми з Бучі прожила місяць в окупації

Одинока мати з трьома дітьми з Бучі прожила місяць в окупації

Одинока мати з трьома дітьми з Бучі прожила місяць в окупації фото: https://www.youtube.com/watch?v=btoiJH6BaMg

Події
18 квiтня 2022 07:04

Леся Сичова провела більше місяця в окупації з трьома маленькими дітьми та матір'ю з інвалідністю у місті Буча під постійними обстрілами та у повному оточенні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Швидко евакуюватися із міста сім'я не змогла: на руках у Лесі дворічний син, дві 4-місячні доньки та мама з інвалідністю. Сім'я жила під окупацією та обстрілами, без світла, води та опалення. У їхній квартирі і зараз досить прохолодно, малюки завжди одягнені. А дворічний син, який раніше не говорив, під час обстрілів почав вимовляти два слова: "Ховайся, стріляють". Коли окупантів вигнали, він забув про пережити стресі.

За словами Лесі, росіяни обстрілювали людей, які намагалися виїхати. Знищували мирні будинки з танків – іноді стріляли від її будинку.

Пережити труднощі матері-одиначці допомагали люди, які також залишились у населеному пункті. Вони таємно пробиралися надвір за гаражі, щоб розвести вогонь, зварити їжу та підігріти воду. Все це насамперед несли їй.

Також сусіди допомгали з підгузками та дитячими речами, їжею та іншим.

Жінка каже, що навіть не сумнівалася у перемозі ЗСУ та чекала, коли у Бучі не стане окупантів. Вона дуже раділа, коли дізналася про визволення міста від російських військових.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах