Ще дві авіакомпанії скасовують рейси з Києва

Ще дві авіакомпанії скасовують рейси з Києва.

Ще дві авіакомпанії скасовують рейси з Києва. Фото: unsplash.com

Транспорт та інфраструктура
22 лютого 2022 18:06

Щоденно авіакомпанії заявляють про скасування рейсів з Києва і до Києва. Незважаючи на те, що в даний час повітряний простір України повністю відкритий, проте деякі авіакомпанії самостійно приймають рішення про відміну авіарейсів. Сьогодні цей список поповнили ще декілька компанія.

Нагадаємо, підприємства мають право самостійно припиняти польоти на будь-якій території. У більшості випадків причиною скасування рейсів були критичні настрої у ЗМІ, а також технічні проблеми.

Не забудьте подписаться на канал Vgorode.ua в Telegram.

Латвійська авіакомпанія airBaltic оголосила про те, що до кінця лютого призупиняє нічні рейси з України через нестабільну ситуацію в державі. Уже скасовано п’ять нічних рейсів між Києвом та Ригою, а також два рейси між Одесою та Ригою. Проте airBaltic продовжать виконувати денні рейси з Києва до Риги та Вільнюсу. Пасажирів, рейси яких відмінились, просять переборонювати квитки.

Сьогодні про скасування рейсів з аеропорту "БориспільBravo"  повідомила авіакомпанія Bravo Airways. Скасовано рейс Київ-Бейруту. За допомогою українських компаній та партнерів всім анульованим рейсам буде знайдено заміну.

Прес-служба авіакомпанії Turkish Airlines повідомила про повернення або обмін квитки на рейси в Україну, які заплановані на 13-28 лютого. Ця транзакція має бути виконана до 28 лютого.

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що скандинавська авіакомпанія Scandinavian Airlines припинила польоти до Києва з неділі, 20 лютого. Авіакомпанії скасувала щотижневий рейс Осло-Київ.  Також рейси в Україну скасовують авіаперевізники Vueling і Air France.  

Раніше Vgorode повідомляв, що пасажири Lufthansa, які мали летіти сьогодні, отримали повідомлення, що рейси були скасовані через ситуацію з Covid-19. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах