Київський тролейбусний парк на порозі страйку - документ

Київський тролейбусний парк на порозі страйку – документ.

Київський тролейбусний парк на порозі страйку – документ. Фото: novyny.live

Транспорт та інфраструктура
23 лютого 2022 09:53

Співробітники тролейбусного депо №1 у Києві попередили про зупинення роботи з 23 лютого через заборгованість із зарплати.

Про це йдеться у листі колективу. Документ має назву "Ультиматум": працівники вимагають виплатити борги із зарплати та компенсацію за затримку.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

У прес-службі КП "Київпастранс" підтвердили справжність листа.

Там заявили, що виплати зарплати очікуються сьогодні-завтра та сподіваються, що до страйку справа не дійде. Затримку виплат заробітної плати вони пояснили "технічними складнощами у перерахунку фінансування розпорядниками коштів", повідомляє Економічна правда.

У Київпастрансі кажуть, що вчасно надали відповідальним органам всю необхідну звітність для своєчасної виплати заробітної плати.

Київський тролейбусний парк на порозі страйку. Фото: Економічна правдаКиївський тролейбусний парк на порозі страйку. Фото: Економічна правда

Нагадаємо, у соцмережах поширюється інформація про те, що співробітникам "Київпастрансу" вже два місяці не виплачують зарплатню. Без зарплати лишилися не лише водії транспортних засобів, а й контролери, працівники депо, адміністрація підприємства.

Як Vgorode інформував раніше, у 20 медичних закладах Києва співробітникам не виплачені заробітні плати за січень. Депутат Київради Марина Порошенко повідомила, що лікарні беруть банківські кредити, щоб сплатити заборгованість із заробітних плат. Також, за словами депутата, у низці медустанов, щоб заощадити, переводять лікарів на 0,75 та 0,5 ставки.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах