У Києві з'являться захищені від обстрілів зупинки транспорту

Харківський проект захищеної від обстрілу зупинки транспорту.

Харківський проект захищеної від обстрілу зупинки транспорту. Фото: Ігор Терехов Telegram

Транспорт та інфраструктура
12 серпня 2022 20:09

Київська міська рада ухвалила розпочати роботу з облаштування на зупинках спеціальних захисних конструкцій. Очікується розробка документації щодо їх створення та розміщення.

У зв'язку з повномасштабною війною з Росією, що триває вже півроку, практично щоденними сиренами повітряної тривоги, які призводять до зупинки роботи громадського транспорту, і загрозою обстрілів Київрада вирішила встановити на зупинках громадського транспорту укриття.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Київрада доручила департаменту транспортної інфраструктури разом із комунальним підприємством "Київпастранс" провести всю необхідну підготовку протягом місяця. У цей термін має з'явитися перелік місць, де з'являться укриття, придатні для перебування в них пасажирів транспорту під час повітряної тривоги.

Також у місячний термін має бути розроблена проектно-кошторисна документація для облаштування захисних конструкцій. У кожному з укриттів на зупинках має бути вай-фай. Проект рішення Київради з'явився на офіційному сайті цього органу влади.

Харківський проект захищеної від обстрілу зупинки транспорту.Харківський проект захищеної від обстрілу зупинки транспорту. Фото: Ігор Терехов Telegram
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах