Стало відомо, коли ТРЦ Retroville на Виноградарі відновить роботу на 100%

ТРЦ Retroville на Виноградарі одразу після російського обстрілу.

ТРЦ Retroville на Виноградарі одразу після російського обстрілу. Фото: facebook.com/retroville.kyiv

Транспорт та інфраструктура
31 серпня 2022 23:25

Три чверті торгових площ у ТРЦ Retroville у Києві вже відкрито для відвідувачів, решта активно відновлюється і має відкритися до зими цього року та весни наступного.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що торговий центр Retroville зазнав ракетної атаки увечері 20 березня. Від дій окупантів загинули вісім людей, одна людина зазнала травм. Внаслідок обстрілу пошкодження отримали офісна будівля та спортивний центр Sport LIFE. Крім того, уламки ракети пошкодили фасади з південно-східної сторони ТРЦ та один із 8 входів. Також були частково розбиті вітрини та оздоблення всередині ТРЦ.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Збитки, заподіяні ТРЦ Retroville російською атакою, оцінюються приблизно в 20 млн євро, заявив генеральний директор ТРЦ Retroville. Наразі відкрито 75% площ торговельного центру.

Досі не працюють будівля бізнес-центру, спортклубу Sportlife та магазинів Leroy Merlin та Eldorado. У них відбувається ремонт. Якщо не буде проблем із доставкою будматерилів, то вже у грудні, за оцінкою гендиректора, буде відкрито Leroy Merlin та Eldorado. Решта об'єктів має відкритися до березня 2023 року.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах