Кличко доручив розглянути петицію про скасування зупинки транспорту під час тривоги

Кличко доручив розглянути петицію про скасування зупинки транспорту під час тривоги. || Фото: Vgorode

Мер Києва Віталій Кличко відреагував на петицію про скасування зупинки громадського транспорту під час тривоги.

Нагадаємо, з 1 серпня 2022 року у Києві під час сигналу повітряної тривоги весь наземний громадський транспорт має зупинятися. Пасажири повинні виходити із салону та прямувати до укриття. Однак не всі громадяни були задоволені цим правилом і вимагали від влади скасувати рішення. Міський голова Віталій Кличко відмовився підтримати петицію киян, як це зробили депутати транспортної комісії Київради.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Незважаючи на те, що першу петицію відхилили, жителі Києва, як і раніше, мають намір домогтися свого та створили нові схожі петиції, які активно підписують городяни. Одна з них набрала 7200 голосів з 6000 необхідних, так що міськвлада мала на неї відреагувати.

Голова столиці доручив її розгляд в установленому порядку заступнику голови КМДА Петру Пантелєєву, директору департаменту транспортної інфраструктури КМДА Руслану Кандібору та постійної комісії Київради з питань транспорту, зв'язку та реклами. Процедура пройде згідно з пунктом 5.3 "Положення про порядок надання та розгляду електронних петицій" від 10.06.2021.

Последние новости