Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 5 по 12 жовтня.
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 5 по 12 жовтня
Дозвілля та їжа
04 жовтня 2023 21:03
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 5 по 12 жовтня. Постер фільму "Екзорцист: Віруючий". Universal

Vgorode переглянув, які фільми виходять у прокат цього тижня, і розсортував за їхнім рейтингом. Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

Ваяна

Рейтинг IMDB: 7.6/10

Анімація, комедія, пригоди. США 2016 р.

Режисери: Рон Клементс, Джон Маскер, Дон Холл, Кріс Вільямс

У ролях: Аулії Кравалхо, Дуейн Джонсон, Джемейн Клемент

Дві тисячі років тому серед мальовничих островів південної частини Тихого океану юна дівчина вирушає у повну небезпек подорож. Завдання всього нічого: виконати завіти предків, знайти втрачену сім'ю, подолати безмежний океан, який населяють страшні морські істоти, і знайти своє справжнє призначення. Допомагати їй у всьому цьому має напівбог Мауї, який не дуже хоче допомагати… Час вирушати у захоплюючу та яскраву анімаційну експедицію!

Місто втрачених дітей

Рейтинг IMDB: 7.5/10

Драма, фантастика. Франція, Німеччина, Іспанія, 1995

Режисер: Жан-П'єр Жене

У ролях: Рон Перлман, Жан-Луї Трентіньян

Недалеко від гавані оповитого туманом похмурого Міста втрачених дітей, у замку на березі моря живе страшний учений на ім'я Кранк, який передчасно постарів через повну нездатність спати. За наказом Кранка його підручні-циклопи викрадають дітей і затягують у похмуру лабораторію, де лиходій-науковець перетворює їхні сни на свої власні. Але через те, що діти жахливо його бояться, він бачить лише їхні кошмари. У пошуках зниклого молодшого брата в Місто приходить цирковий силач Один. Йому допомагає хоробрі дев'ятирічна дівчинка Мієт та її бригада маленьких бійців опору.

Хліб та сіль

Рейтинг IMDB: 6.9/10

Драма. Польща, 2023

Режисер: Даміан Кокур

У ролях: Тімотеуш Бієс, Яцек Бієс

Тимек успішний піаніст, який приїжджає з Варшави до рідного містечка на літні канікули, де, здається, час зупинився. Його молодший брат Яцек теж талановитий піаніст, але замість того, щоб планувати майбутнє, він вбиває час, тиняючись із друзями. Тимек вливається у компанію старих друзів, але невдовзі розуміє, що провінційна рутина йому чужа. У вирі випивки, легких наркотиків, ганебних гомофобних жартів і глузування з мігрантів він – мовчазний спостерігач, якому не вистачає сміливості розірвати коло насильства, яке ось-ось вибухне.

Велика прогулянка

Рейтинг IMDB: 6.8/10

Комедія. Україна, 2022 р.

Режисер: Олег Зборовський

У ролях: Юрій Ткач, Олена Кравець, Андрій Ісаєнко

Сюжет комедії розгортається навколо двох абсолютно різних сімей: працівників культури Драгоманових та районних бізнесменів Наливайченка. У теплі весняні вихідні вони вирішують традиційно вибратися «на шашлики» - і доля зводить їх на одній галявині, яку кожна родина вважає «своєю». Між ними розгорається суперечка, переростає у гротескну «війну» за місце під мангал. Несподівано з'являється і третій претендент - корупціонер-утікач, який сховав свої гроші на цій же галявині і бере молодших дітей наших сімей у заручники - він вимагає повернути гроші, які зникли зі схованки. Хитрості, підстави та протистояння, пригоди, несподівані гості та шалені гроші, різні погляди не лише на рецепт маринаду для шашлику, а й на «як правильно жити». Ця історія про те, що якими б різними ми не були і як би не сварилися, перед загальною загрозою ми завжди стаємо єдиною потужною силою.

Екзорцист: Віруючий

Рейтинг IMDB: 6.6/10

Жахи. США, 2023 р.

Режисер: Девід Гордон Грін

У ролях: Еллен Берстін, Леслі Одом мл., Дженніфер Неттлз

Після смерті дружини під час землетрусу на Гаїті 12 років тому Віктор Філдінг самостійно виховує доньку Енджелу. Згодом Енджела та її подруга Кетрін зникають у лісі, а через три дні повертаються геть втративши пам'ять, що призводить до ряду жахливих надприродних подій.

Так що Віктору доведеться протистояти найбільшому злу, з яким він колись зустрічався, і відшукати єдину живу людину, яка колись була свідком подібного – Кріс МакНіл.

Щенячий патруль: Мегакіно

Рейтинг IMDB: 6.1/10

Анімація, комедія, пригоди. США, 2023 р.

Режисер: Каллен Брункер

У ролях: Крістен Белл, Джеймс Марсден, Маккенна Грейс

Щенячий патруль повертається у новій анімаційній пригоді! Завдяки чарівному метеориту, що впав на Бухту Пригод, Щенячий патруль отримує нові мега сили для боротьби із противниками. Бережіться лиходії, могутні щенята вже близько!

 

 

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах