Хлопець із "Нової пошти", який врятував бабусю під час пожежі, отримає 25 тис гривень

Герой, який урятував жінку з пожежі.

Герой, який урятував жінку з пожежі. Скріншот: tsn.ua

Події
15 лютого 2022 21:55

Пожежа в квартирі мало не стала трагедією. Завдяки оперативним діям поштового працівника внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Історія закінчилася хепі-ендом.

Нагадаємо, сьогодні, 15 лютого, у Подільському районі Києва співробітник "Нової пошти" врятував із пожежі пенсіонерку, яка кликала на допомогу. Він кинувся в палаючу квартиру і до приїзду ДСНС вивів жінку з вогню.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Пожежу і кричущу жінку помітив Михайло Левченко, керівник відділення "Нової пошти" №146, яка знаходилася на першому поверсі будівлі. Він спритно заліз на дах пошти і через балкон витяг пенсіонерку. Цим вчинком чоловік урятував бабусю від загибелі.

Внаслідок пожежі повністю згоріла кімната, балкон та коридор квартири. Без світла залишився весь багатоповерховий будинок.

Виявилося, що потерпілій жінці - 93 роки, вона має проблеми з психікою і тому сама підпалила власну квартиру. Про це розповіла журналістам ТСН її донька. Жінку відвезли до лікарні, вона лише надихалася диму, але фізично не постраждала. Що тепер робити зі згорілою квартирою, яка відновленню не підлягає, її дочка не знає.

Врятував бабусю з вогню працівник "Нової пошти" Михайло, вiн став справжнім героєм, про нього пишуть у багатьох ЗМІ. Представник Головного управління ДСНС України у місті Києві Світлана Водолага заявила, що буде підготовлено документи, які дозволять номінувати хлопця як героя-рятівника року. Не залишилося осторонь і керівництво "Нової пошти", вони пообіцяли виплатити рятівнику-одинаку премію у розмірі 25 тисяч гривень.

Нагадаємо, на вулиці Боричів Тік, що знаходиться біля Андріївського узвозу, сьогодні згоріла двоповерхова будівля кінця XIX століття.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах