Миколу Тищенка викликають до Київради через сексистські висловлювання

Миколу Тищенка викликають до Київради через сексистські висловлювання.

Миколу Тищенка викликають до Київради через сексистські висловлювання. Фото: kyiv.media

Події
15 лютого 2022 15:02

Народного депутата від партії "Слуга народу" Миколу Тищенка викликали до Київської міської ради для пояснення своїх сексистських висловлювань, які він сказав на адресу депутата під час виступу за трибуною.

Нагадаємо, Vgorode писав, що на засіданні Київради Микола Тищенко говорив свою промову, де критикував ініціативу мера Києва відновити районні ради. Якоїсь миті депутат затнувся і його мова стала незрозумілою. Це викликало сміх у інших депутатів, але Тищенко відзначив лише усміхнену депутатку. Під час свого виступу він назвав колегу "дівчинкою, яка усміхається сьогодні під час війни". Саме через це нардепа викликають на засідання Комісії.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Крім цього, Микола Тищенко та ще один депутат від "Слуги народу" Леся Забуранна, які виступали проти відновлення районних рад, заблокували трибуну та зажадали від мера Віталія Кличка перенести розгляд цього питання. Пізніше кілька депутатів від цієї ж фракції увірвалися до приміщення біля входу до сесійної зали Київради, з якої ведеться трансляція засідання, і вчинили там скандал.

Про те, що Тищенко має відповісти Комісії з питань регламенту, запобігання корупції та депутатській етиці за свої та дії,повідомив депутат Київради Леонід Ємець.

Офіційне письмове запрошення на засідання Комісії народному депутату вже надіслали. На нього чекатимуть у Київській міській раді завтра, 16 лютого, о 15:00.

Також ми розповідали про причини, через які Віталій Кличко хоче відновити районні ради у Києві. За цю пропозицію проголосувало 73 депутати.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах