У Києві поліцейські допомогли пенсіонерці, яка залишилась вдома без їжі

У Києві поліцейські надали допомогу пенсіонерці, яка залишилась вдома без їжі.

У Києві поліцейські надали допомогу пенсіонерці, яка залишилась вдома без їжі. Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

Події
10 травня 2022 14:17

Київські поліцейські допомогли бабусі, яка з початку війни залишилась в квартирі без необхідних речей. У жінки закінчилась навіть їжа. Проте вона знайшла спосіб, як повідомити про свій безпорадний стан сусідам і попросити про допомогу.

 84-річній жінці, яка має проблеми зі здоров'ям, допомогли дільничі офіцери Деснянського управління поліції Євген Шильніков та Володимир Тимчук. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зворушливу історію розповіли у пресслужбі поліції Києва.

Пенсіонерка написала записку, у якій зазначила, що в неї закінчилася їжа та номер квартири. Вона скинула її  зі свого вікна. Мешканці багатоповерхівки знайшли записку та віднесли її правоохоронцям.

У Києві поліцейські надали допомогу пенсіонерці, яка залишилась вдома без їжі.У Києві поліцейські надали допомогу пенсіонерці, яка залишилась вдома без їжі. Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

Поліцейські говорять, що на папірці було написано лише декілька слів, з яких стало зрозуміло, що жінці немає чого їсти. Офіцери негайно прибули за вказаною адресою і принесли пенсіонерці продукти харчування. Вони з'ясували, що її звати Людмила. Бабуся проживає одна і страждає на провали у пам’яті.



Правоохоронці подякували небайдужим киянам за те, що вони допомогли врятувати людське життя. Тепер поліцейські періодично навідуються до пані Людмили, аби принести їй необхідні речі та продукти, а також переконатися, що у неї все в порядку. Вона дуже вдячна поліцейським за допомогу та спілкування.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що від 93-річної киянки Олени Іллівни родичі приховали війну в Україні. Вони не хотіли розповідати їй про трагічні події, побоюючись за здоров'я пенсіонерки. Всі засоби комунікації у жінки забрали, проте хтось таки промовився про війну у телефонній розмові з пані Оленою.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах