Чи повернулася до господарів кішка, яку волонтери врятували у Бородянці

Чи повернулася до господарів кішка, яку волонтери врятували у Бородянці.

Чи повернулася до господарів кішка, яку волонтери врятували у Бородянці. Фото: Руслан Луньов

Події
22 травня 2022 20:41

Будь-яка історія порятунку повинна мати щасливий кінець. Саме таке закінчення має гучна ситуація з кішечкою, яку волонтери організації "ЗооПатруль" знайшли у зруйнованому будинку у Бородянці. Глорія (так кішку звуть насправді) після тривалого лікування повернулася до своїх господарів – сім'ї Луньових.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що у деокупованій Бородянці перехожі помітили кішку, яка застрягла на сьомому поверсі зруйнованого будинку. Вони викликали на допомогу волонтерів, які змогли спустити тварину на землю за допомогою спеціальної техніки. Вони відправили кішку на лікування до одного з найкращих ветеринарів Києва, оскільки вона була виснажена та мала проблеми з диханням. Кішку назвали Шафкою. Після того, як вона стала популярною, навколо неї спалахнув скандал - "ЗооПатруль" відмовлявся віддавати тварину власникам.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На Глорію було дуже багато претендентів, які доводили, що вони - її власники. Але тільки сім'я Анастасії і Руслана Луньових надала всі докази того, що знайдена кішка жила в них. Історія могла закінчитися судом, але волонтери все ж таки пообіцяли повернути кішечку господарям після лікування.

22 травня справжній власник кішечки Руслан розповів журналісту Vgorode, що Глорію їм повернули і вона вже знаходиться з ними вдома. За його словами, всі негаразди з волонтерами закінчилися і ця довга історія закінчилася добре.

Чи повернулася до господарів кішка, яку волонтери врятували у Бородянці.Чи повернулася до господарів кішка, яку волонтери врятували у Бородянці. Фото: Руслан Луньов

- Все ж таки вони (волонтери "ЗооПатруля" - ред.) роблять хорошу справу, рятуючи тварин. А всі колишні суперечки зрештою думаю краще описати, як набуття досвіду для молодої, перспективної та потрібної організації Зоопатруль.UA, - сказав Руслан.

Коли кішечка повернулася до господарів, то спочатку вона була налякана, а тепер уже освоюється. Як розповів нам господар Глорії, вона поки що лікується, бо має проблеми із серцем. Але стан кішки стабільний. Власники сподіваються, що вдома її реабілітація пройде швидше.

Щодо хейту, з яким зіткнулася сім'я Луньових у мережі, Руслан сказав, що до правильної критики треба прислухатися, адже це допомагає стати краще. А перехід на особистісні образи, які писали зокрема його дружині Анастасії, це вже не хейт, а скоріше "проблеми горе-письменників".

Ось таким щасливим кінцем закінчилася скандальна історія з відомою багатьом кішечкою Шафкою.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах