У Бородянці пропонують зробити мурал з відомою кішкою

У Бородянці пропонують зробити мурал з відомою кішкою.

У Бородянці пропонують зробити мурал з відомою кішкою. Фото: Наталія Вишинська

Події
28 травня 2022 22:06

Кішка з Бородянки, яку волонтери "ЗооПатруля" назвали Шафка може стати персонажем нового муралу на будунку у селищі. Таку ідею обговорюють у місцевій спільноті Бородянки.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що на сьомому поверсы зруйнованого будинку у Бородянці перехожі помітили кішку, яка не могла самостійно спуститися. Вони звернулися за допомогою до волонтерів, які викликали рятувальників зі спецтехнікою та змогли дістати тварину. Волонтери доправили кішку до Києва, адже вона потребувала негайного лікування.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

12-річна кішка з Бородянки, яку насправді звати Глорія, стала символом нездоланності та сильного духу українців. Тож місцеві мешканці запропонували зробити з нею мурал, на пам'ять про жахливі події в Україні. Про цю ідею написала начальник відділу культури, молоді та спорту Бородянської ОТГ Наталія Вишинська у Facebook.

Вона запропонувала нанести малюнок під назвою "Тримаймося" художниці Тетяни Шакун на будинок на вулиці Парковій, 1. Такий мурал, на її думку, буде символізувати стійкість і відновлення селища.

У Бородянці пропонують зробити мурал з відомою кішкою.У Бородянці пропонують зробити мурал з відомою кішкою. Фото: Наталія Вишинська

Односельці підтримали Наталію Вишинську, зауваживши, що ця картина - саме про Бородянку. Кожен мешканець побачить у нiй своï почуття та спогади. Вони пропонують намалювати кицю на муралi бiля місцевого палацу і зробити її вираз обличчя трішки добрішим. Деякі бородянці запропонували свою допомогу у створенні муралу.

У Бородянці пропонують зробити мурал з відомою кішкою.У Бородянці пропонують зробити мурал з відомою кішкою. Фото: скріншот

У Бородянці пропонують зробити мурал з відомою кішкою.У Бородянці пропонують зробити мурал з відомою кішкою. Фото: скріншот

Історія з кішкою з Бородянки стала дуже "вірусною" і навіть набула детективного характеру. На неї було багато претендентів, але врешті-решт справжні господарі Глорії забрали її додому і роблять все, щоб вона якнайшвидше одужала.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах