Де купити нову марку Укрпошти "Доброго вечора, ми з України"

Де купити нову марку Укрпошти "Доброго вечора, ми з України".

Де купити нову марку Укрпошти "Доброго вечора, ми з України". Фото: пресслужба Укрпошти

Події
28 липня 2022 11:59

У четвер, 28 липня, стартував продаж нової марки Укрпошти під назвою "Доброго вечора, ми з України". Із самого ранку під будівлею Головпоштамту у Києві вишикувалась черга з бажаючих купити марку. Однак не тільки кияни змошуть поповнити свою колекцію - відсьогодні марка продається в усіх відділенях Укрпошти, навіть у сільських, а також на кількох інтернет-майданчиках.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський анонсував випуск нової серійної марки та розповів, що її зображення трішки покращили за проханням українців. Дизайн нової марки було обрано за допомогою голосування, за малюнок синього трактора з танком проголосували 300 000 людей.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Про офіційний запуск продажу марки "Доброго вечора, ми з України" Смілянський повідомив на своєму Telegram-каналі.

Нова марка вийшла тиражем у п'ять мільйонів екземплярів. Проте навіть таку велику кількість можуть швидко розкупити, тож компанія, як завжди, встановила ліміт на продаж.

У комплекті з маркою українці можуть придбати конверти та листівки з  таким самим дизайном. Також у продажі буде фірмовий мерч і навіть відкривачка для пляшок.

Де купити нову марку Укрпошти "Доброго вечора, ми з України".Де купити нову марку Укрпошти "Доброго вечора, ми з України". Фото: пресслужба Укрпошти

Де купити нову марку Укрпошти "Доброго вечора, ми з України".Де купити нову марку Укрпошти "Доброго вечора, ми з України". Фото: t.me/igorsmelyansky
Де купити нову марку Укрпошти "Доброго вечора, ми з України".Де купити нову марку Укрпошти "Доброго вечора, ми з України". Фото: пресслужба Укрпошти
 

Щоб більшості клієнтів вистачило марок, діють такі ліміти:

• 2 аркуші марок кожного номіналу (2+2);
• конверти - 10 (у перший день - 2)
• листівки - 10.

Урочисте погашення нової марки, за словами Ігора Смілянського, буде крутим та унікальним. Але через заходи безпеки гендиректор завчасно не оголошує локацію події.

Окрім відділень Укрпошти, марка "Доброго вечора, ми з України" продається онлайн на сайті Укрпошти і на майданчиках Amazon, EBay, Rozetka, Kasta і Prom.

Раныше ми розповідали, що Укрпошта запустила нову послугу "Точка видачі". Завдяки ній відправлення приймається у відділенні поштового зв’язку та вручається одержувачу у цьому самому відділенні без відправки на сортувальний центр. Вартість відправлення за тарифом "Точка видачі" - 15 грн. Посилка може зберігатися у відділенні 14 днів. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах