ТРЦ Ocean Plaza переносить відкриття

ТРЦ Ocean Plaza переносить відкриття.

ТРЦ Ocean Plaza переносить відкриття. Фото: A. Pashenko Architects

Події
10 серпня 2022 07:19

Торгово-розважальний центр "Ocean Plaza" не працює з першого дня повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Уже декілька разів у мережі з'являлися слухи про відновлення його роботи, але цього досі не сталося. 

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що співробітники ТРЦ отримали повідомлення про відкриття магазинів 11 серпня. За наявною інформацією, керуючі об’єктом пояснювали довгий простій в роботі високою вакантністю. До війни Ocean Plaza був майже на 100% заповнений орендарями, проте з 24 лютого 60% із них відмовилися працювати в компанії, яка пов'язана з Росією.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Повідомлення про відновлення роботи ТРЦ Ocean Plaza 11 серпня швидко поширилося у мережі, проте ніяких офіційних заяв з цього приводу не було. 

Нещодавно стало відомо, що ТРЦ Ocean Plaza переносить відкриття на невизначений термін.

Такі заяви у компанії зробили після того, як до АРМА передали корпоративні права ТРЦ. Так з 9 серпня він вже не управляється російськими олігархами. Проте про відкриття центру поки що мова не йде. Ймовірно, процес націоналізації компанії займе деякий час.

Київський ТРЦ Ocean Plaza на Либідській відкрився у грудні 2012 року. Він належав російській групі ТПС "Нерухомість", яку заснували Олександр Скоробогатько, Олександр Пономаренко та Аркадій Ротенберг. 

Раніше ми розповідали, що відомі у Києві заклади харчування, які арештували через те, що їхнім керуючим директором був російський бізнесмен Олександр Орлов, насправді належать громадянам України. Орлов залишив свій бізнес в Україні, а ресторанами керує компанія Bulldozer Group Ukraine, які активно допомагають військовим та волонтерам.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах