У Києві жінка вигадала, як можна скупитися у супермаркеті задешево

У Києві жінка вигадала, як можна скупитися у супермаркеті задешево.

У Києві жінка вигадала, як можна скупитися у супермаркеті задешево. Фото: agronews.ua

Події
29 серпня 2022 08:37

У Києві жінка вигадала просту махінацію, щоб придбати товар за ціною нижче. За свої дії вона отримала незначне покарання, але запам'ятала, що за заміну цінників також можуть притягнути до відповідальності.

Шахрайка орудувала на Осокорках, в супермаркеті ТРЦ "Аркадія".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як зазначається у справі, 3 серпня уродженка Донецька зайшла до супермаркету "Сільпо" набрала необхідних товарів, а потім замінила справжні цінники зі штрих-кодами на нові з цінами нижче.

Далі вона попрямувала на касу самообслуговування та пробила товар. Капсули для прання кольорових речей Perewoll, які коштують 234 гривень, жінка хотіла купит за ціною лимонів - 11,59 гривень. Сир "Пирятин" за 85,51 гривень вона пробила за ціною яблук - 2,48 гривень. А рибу форель вартістю 427,61 гривень їй вдалося купити за ціною хека - 93,65 гривень.

Шахрайку помітила охорона супермаркету та затримала її для перевірки. У розмові з охоронцями жінка визнала свою провину та погодилась на суд, заявивши, що погоджується на розгляд справи без своєї присутності.

Так, Солом’янський районний суд Києва призначив жінці 200 годин громадських робіт. Вирок було винесено 22 серпня. Тепер вона у вільний час має виконувати безоплатні суспільно корисні роботи, які визначать органи місцевого самоврядування.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що у Ірпені жінка пішла на побачення з чоловіком неслов'янської зовнішності, впустила його в свою квартиру та навіть не помітила, як зникли її дорогоцінні речі. Як виявилось, злочинець приспав її клофеліном та обікрав. Постраждала звернулася до поліції і чоловіка затримали. 

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах