"Укрпошта" випустила нову марку і конверт, які присвячені перемозі

"Укрпошта" випустила нову марку і конверт, які присвячені перемозі.

"Укрпошта" випустила нову марку і конверт, які присвячені перемозі. Фото: t.me/igorsmelyansky

Події
28 жовтня 2022 20:38

“Укрпошта” продовжує підтримувати настрій і бойовий дух українців та випустила нову марку. Цього разу вона присвячена не військовим діям, а часу, коли ми переможемо. Разом із маркою у продаж запустили конверт із таким же малюнком.

Марка і конверт мають назву "Весна настане знову!" і вже доступні для покупки у поштових відділеннях та онлайн на сайті "Укрпошти".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомив генеральний директор компанії Ігор Смілянський, конверт і оригінальна поштова марка стане ще однією можливістю підтримати своїх рідних, близьких, військових чи людей, які були змушені переїхати в інше місто. Для цього достатньо просто написати листа з підтримкою та відправити його в новому конверті.

Автором дизайну нового поштового комплекту є Андрій Сагач, який був учасником конкурсу PostEurop "Мир – найвища цінність людства" і переміг у народному голосуванні. Зазначається, що соняшники на марці та конверті - то любов, а двоголові орли - то якась мутаційна журба.

- І нехай на календарі у нас ще 24 лютого, але душа кинула якір на той день, коли ми переможемо. І так пришвартовані ніби й стоїмо, але насправді - робимо для своєї країни більше, аніж рашисти за всі роки свого безглуздого існування, - пише Смілянський.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що українців, які виїхали з дому під час війни просять поки що не повертатися додому, адже енергетична система цього може не витримати. Україна чекає своїх громадян додому весною, щоб жити вже в теплій країні та разом відновлювати Харківську, Херсонську та інші області, які постраждали через бойові дії.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах