На Подолі молодий хлопець побив продавця електронних сигарет

На Подолі молодий хлопець побив продавця електронних сигарет.

На Подолі молодий хлопець побив продавця електронних сигарет. Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

Події
13 листопада 2022 10:31

На Подолі у Києві неповнолітній хлопець скоїв розбійний напад на чоловіка та забрав у нього три коробки електронних сигарет. Громадяни домовлялися про зустріч, щоб придбати товар, але хлопець знайшов вихід, як отримати його безкоштовно.

Подія сталася 10 листопада на вулиці Почайнинській.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомляє поліція Києва, постраждали чоловік займався оптовим продажем електронних сигарет. Він розповів, що напередодні нападу йому зателефонували, щоб замовити декілька ящиків товару. Чоловік погодився і наступного дня приїхав у зазначене місце.

Замовником виявився 17-річний хлопець. Коли він отримав свій товар, то розпилив газовий балончик в обличчя продявцю. Після цього молодик вдарив його, забрав сигарети та втік з місця події. Таким чином зловмисник вкрав 600 пристроїв для куріння.

Зазначається, що хлопець приїхав на зустріч із двома товаришами, які чекали на нього неподалік. 

Поліцейські взялися за пошук хлопця і незабаром затримали його із товаришами у Солом’янському районі Києва. Викрадений товар вони  сховали у знайомого. Правоохоронці вилучили речові докази, а також знаряддя вчинення злочину.

На Подолі молодий хлопець побив продавця електронних сигарет.На Подолі молодий хлопець побив продавця електронних сигарет. Фото: facebook.com/UA.KyivPolice.

На Подолі молодий хлопець побив продавця електронних сигарет.На Подолі молодий хлопець побив продавця електронних сигарет. Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

Проти юнака розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (Розбій, вчинений в умовах воєнного стану) КК України. Слідчі готують хлопцю повідомлення про підозру. Йому загрожує від восьми до п’ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що у Голосіївському районі чоловік побив перехожого, який повертався додому. Про подію повідомив очевидець. Нападник побив громадянина та відібрав у нього сумку з особистими речами. Потерпілий отримав травми голови та перелом руки.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах