У Вишгороді через ракетний удар загинула кухарка-кондитер з місцевого кафе

У Вишгороді через ракетний удар загинула кухар-кондитер з місцевого кафе.

У Вишгороді через ракетний удар загинула кухар-кондитер з місцевого кафе. Фото: Facebook Людмили Брагарник

Події
26 листопада 2022 15:47

На жаль, на війні гинуть не тільки віськові, які обороняють нашу землю, але і цивільні. Так, нещодавно стало відомо, що в результаті ракетного удару з боку Росії по Вишгороду загинуло семеро людей. Більшість з них померли від отриманих травм у лікарні. Серед них була 44-річна Людмила Брагарник, яка працювала кухарем у кулінарії поряд із тим місцем, куди влучила ракета 23 листопада.

Нагадаємо, Vgorode вже писав, що у середу російська ракета влучила у чотирьохповерховий будинок у Вишгороді. Там почалася пожежа. У результаті цього постраждала 41 людина. Найменшій дівчинці, яка отримала травми, 5 років. Спочатку рятувальники виявили п'ять тіл загиблих. Пізніше кількість жертв зросла до 7 - ще двоє людей померли в лікарні. Також через обстріл у Вишгороді було пошкоджено 8 будинків.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Одна жінка, яка померла пізніше, під час ракетного удару працювала у сусідньму з постраждалим будинком кафе "Кірпулька" за адресою Грушевського, 1а. Про це повідомляє OBOZREVATEL.

23 листопада, коли ракета влучила у будинок на Грушевського, 1, від потужного вибуху постраждали одразу кілька житлових будинків, школа, дитячий садок і кафе, де працювла Людмила. У результаті обстрілу вона була тяжко поранена, її одразу ж відвезли до лікарні. Лікарі зробили все можливе, щоб врятувати жінку, але не змогли їй допомогти.

Людмила була привітною жінкою, працювала кухаркою-кодитером. Багато хто в окрузі знав її та полюбляв брати її випічку і тортики. Людмилу згадують як добру та симпатичну людину.

У Вишгороді через ракетний удар загинула кухар-кондитер з місцевого кафе.У Вишгороді через ракетний удар загинула кухар-кондитер з місцевого кафе. Фото: Facebook Людмили Брагарник


У загиблої залишився дорослий син, який зараз воює на фронті за свободу України. Також у Людмили залишилася невістка.

Людмила Брагарник мріяла купити будинок поряд із батьками. Вона була готова до будь-яких робіт на будівництві чи на землі. Знайомий Людмили згадує, що вона була дуже талановитою і працьовитою людиною.

Жила Людмила сама із собакою. Із чоловіком вони розлучилися дуже давно. Вона жила роботою, часто показувала приготовані нею торти на сторінці у Facebook.

У Вишгороді через ракетний удар загинула кухар-кондитер з місцевого кафе.У Вишгороді через ракетний удар загинула кухар-кондитер з місцевого кафе. Фото: Facebook Людмили Брагарник

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що росіяни вбили лікарку "Охматдиту" у Києві. Оксана Леонтьєва їхала на роботу, коли країна-агресорка запустила по столиці України ракети 10 жовтня. У жінки залишився маленький син, який став сиротою. Оксана була чудовою лікаркою, яка врятувала не одне дитяче життя. Колеги і колишні пацієнти відгукуються про Оксану Леонтьєву, як про чудову людину і професійну лікарку, яка пропускала кожного "крізь себе".

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах