Що робити, якщо найближчі до вас бомбосховища у Києві зачинені

Що робити, якщо найближчі до вас бомбосховища у Києві зачинені.

Що робити, якщо найближчі до вас бомбосховища у Києві зачинені. Фото: Фото: malyn.media

Транспорт та інфраструктура
15 липня 2022 21:33

Як потрібно діяти, якщо доступ до бомбосховища, яке розташоване найближче до вашого місця проживання або роботи, закрито. Про це розповів мер Києва.

Якщо закрито вхід до бомбосховища, то слід звернутися до компетентних органів, розповів Віталій Кличко в інтерв'ю телеканалу "Київ". Відповідальні за утримання бомбосховищ - ЖЕКи та районні адміністрації.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Якщо вхід до бомбосховища закритий і під час повітряної тривоги потрапити туди неможливо, або вхід відкритий, але внутрішні приміщення завалені мотлохом, слід звернутися за вирішенням цієї проблеми в ЖЕК.

Якщо від ЖЕКу жодної реакції дочекатися неможливо, тоді треба йти до районної адміністрації, радить мер Києва. Райадміністрація має вирішити питання роботи бомбосховища у терміновому порядку.

І ЖЕК, і райадміністрація несуть відповідальність за те, щоб бомбосховища були відкриті та утримувалися належним чином.

Також Vgorode нещодавно цитував голову департаменту муніципальної безпеки КМДА Романа Ткачука, який розповів, що у департаменті посилили контроль за роботою укриттів у Києві та вимагатимуть, щоб їх відкривали під час кожної повітряної тривоги. Якщо городяни мають проблеми з доступом до сховищ, їх просять повідомляти про цей факт за номером 15–51. Фахівці розбиратимуться в ситуаціях і за необхідності відкриватимуть бомбосховища за участю поліції та ДСНС.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах