7 травня "Укрпошта" запустить третій інтернет-магазин з марками

7 травня "Укрпошта" запустить третій інтернет-магазин з марками.

7 травня "Укрпошта" запустить третій інтернет-магазин з марками. Фото: t.me/igorsmelyansky

Події
06 травня 2022 18:53

У суботу, 7 травня "Укрпошта" запустить новий онлайн-майданчик, де можна буде купити марки з кораблем та іншу сувенірну продукцію компанії. Цей інтернет-магазин буде вже третім, адже попередні два не могли прийняти велику кількість користувачів та піддавалися DDoS-атакам. 
 
"Укрпошта" готується продати останні 5 000 листів з уже популярною маркою «Рускій корабль, іді…». Щоб хакери зазделегідь не готували атаки на сайт, посилання на нього опублікують завтра.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Про це повідомив генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський.

Новий майданчик планували зробити після двох вже готовіх сайтів, які не могли працювати через різні причини. Користувачі скаржилися, що не можуть купити марку. Останній сайт, який повинен був мати більшу пропускну спроможність, намагалися запустити 1 травня, але онлайн-ресурс "впав". Тож керівництво почало думати над альтернативною моделлю, яка дозволить уникнути повторення ситуації. Поновлення роботи інтернет-магазину, за словами, Смілянського, не буде, поки компанія не буде впевнена, що нова модель працює попри всі обставини.

- Третя спроба повинна бути остаточною і гарантованою, – пообіцяв гендиректор "Укрпошти".

Тож відзавтра марки знову будуть у продажі. Для цього "Укрпошта" виділила ще 30 000 марок з кораблем. Зазначимо, що одна людина зможе купити лише один лист. Додаткового тиражу марки з кораблем не буде, але "Укрпошта" буде робити нові марки, присвячені російсько-українській війні. Зокрема компанія планує запустити марку з легендарним літаком "Мрія", ескіз якої намалювала школярка. Посилання на новий інтернет-магазин Vgorode опублікує в окремому матеріалі.

Нагадаємо, марки з ілюстрацією художника Бориса Гроха, які передбачили "загибель" російського військового корабля, стали справжнім хітом як в Україні, так і за її кордоном. Марки та конверти, на яких зображено культовий сюжет про відповідь українських військових російському крейсеру "Москва" вже продаються на OLX та eBay з величезними націнками.

Раніше Vgorode писав, що крім тематичних марок "Укрпошта" продаватиме мерч з зображенням російського выйськового корабля. Ігор Смілянський наголосив, що у продажі з'являться футболки, світшоти та магніти із зображенням марки. Окрім інтернет-магазину магніти вже продаються у будівлі Головпоштамту на Майдані Незалежності в Києві, а згодом будуть у продажу по всій країні.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах