У Києві неповнолітній водій втікав від поліції та скоїв два ДТП

У Києві неповнолітній водій втікав від поліції та скоїв два ДТП.

У Києві неповнолітній водій втікав від поліції та скоїв два ДТП. Фото: скріншот з відео

Події
05 липня 2022 08:52

У Києві патрульні поліцейські затримали порушника правил дорожнього руху, який у стані алкогольного сп'яніння намагався втекти від правоохоронців та скоїв ДТП.

Як повідомляє пресслужба Патрульної поліції Києва, подія сталася у суботу, 2 липня, близько 23:00.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Порушник рухався цетральною дорогою Києва на автомобілі Mazdа. Він їхав із вимкненими фарами та виконував небезпечні маневри. Інспектори поліції подали водієві сигнал про зупинку, проте він її проігнорував.

Виявилося, що за кермом перебував 17-річний хлопець. Під час втечі від поліції він скоїв два ДТП - на Бесарабській площі та на вулиці Хрещатик. Водій не впорався з керуванням та врізвіся у автомобіль BMW, який стояв біля блокпосту.  На щастя, ні водій BMW, ні військові, які здійснювали перевірку його документів, не постраждали. А от нетверезий втікач отримав травми, проте це його не зупинило, хлопець намагався покинути місце ДТП знову. Цього разу патрульним вдалося його затримати. 

Під час спілкування з неповнолітнім водієм поліцейські виявили у нього явні ознаки алкогольного сп'яніння. Прилад Драгер показав 2,86 проміле алкоголю в організмі, що більш ніж у два рази перевищує допустиму норму.

Інспектори склали на юнака протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння), ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) та за ч. 2 ст. 126 (Керування особою, яка не має такого права) КУпАП. На місце події було викликано медиків, пожежників, батьків порушника та слідчо-оперативну групу. 

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що після скандалу із втручанням поліції у громадський заклад на Нижньоюрківській, 31, у поліції розпочали службове розслідування. Керівництво перевірить, чи були дії співробітників поліції законними.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах