"Укрпошта" запускає у продаж марку зі зруйнованим Кримським мостом

"Укрпошта" запускає у продаж марку зі зруйнованим Кримським мостом.

"Укрпошта" запускає у продаж марку зі зруйнованим Кримським мостом. Фото: t.me/igorsmelyansky

Події
03 листопада 2022 09:34

"Укрпошта" продовжує випускати марки воєнного часу та оголошує старт продажів нової марки "Кримський міст на біс!". Вона буде продаватися в поштових відділеннях та на онлайн платформах з 4 листопада. Цього дня буде 8 років, 8 місяців та 8 днів російсько-української війни. А в Росії це День народної єдності, тож випуск символічної марки стане "подарунком" до свята.

В компанії зазначають, що неважливо, хто насправді підірвав Кримський міст 8 жовтня, адже для запуску марки вистачає тільки цього факту.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомив генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський, тираж марки "Кримський міст на біс!" складає 300 тисяч аркушів. Це 2,1 мільйони марок. Більше 70 тисяч листів українці вже купили по передзамовленню, але запасів вистачає, тож у п'ятницю, 4 листопада їх почнуть офіційно продавати.

Марки можна придбати у всіх міських відділеннях "Укрпошти" та на їхньому сайті. На випадок кібератак, продаж нової марки також буде здійснюватися на офіційних онлайн-магазинах "Укрпошти" на маркетплейсах Prom, Kasta, Rozetka, eBay та Amazon. Там же продаватимуть і тематичний мерч – футболки, світшоти та два види магнітів.

- Марки "Укрпошти" продаються навіть, коли нема світла, бо несуть в собі проміння надії, що все, що на них зображено – обов’язково здійсниться, - зазначив Ігор Смілянський.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що автором малюнку для марки "Кримський міст на біс!" є Юрій Шаповал. На новій марці зображена закохана пара з фільму "Титанік", яка стоїть на Кримському мосту, який палає. Також на малюнку є кайдани та бавовна (символ вибухів на території РФ). Дівчина тримає в руці недопалок – це натяк на те, що не варто курити у заборонених місцях. Одна така марка коштує 18 гривень.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах